Luka Menalo (27) govorio je za Sport Klub o reprezentaciji BiH.

Menalo, koji od ove zime nastupa za Celje, kaže da naša selekcija ima šanse da prođe Ukrajinu u baražu za EURO.

“Mislim da smo napravili dobru stvar preko te Lige nacija koja nam je kupila tu šansu. NIje lagan žrijeb, Ukrajina je dosta kvalitetna reprezentacija i onda ako dođe do tog finala playoffa, daj Bože, ali mislim da imamo šanse, zašto ne”, kazao je Luka i dodao:

“Igra se na jednu utakmicu i možda bismo imali šanse možda i protiv jačih reprezentacija. Mi smo isto čudna reprezentacija, znamo iznenaditi kad niko ne očekuje, ali znamo i totalno podbaciti kad svi očekuju.”

Menalo je istakao i da mu nije bilo lako ponovo napustiti Dinamo i otići na posudbu.

“Odlazak iz Dinama se očekivao, već je bilo to i nekako prirodno, nije bio šok, ali sigurno da nije lako. Zadnje dvije, tri godine, više ni ne znam koliko sam praktički u komadu proveo u Dinamu, ali sad mi je evo šest godina u Dinamovoj obitelji što s posudbama, što bez posudba.

Vežeš se možda i malo previše za ljude koji rade u klubu, uz fizioterapeute, uz oružare… Toliko igrača se promijenilo i trenera. Vežeš se i bude ti teško. Ali ništa, rekao sam to već, spustio sam se stepenicu niže da bih se probao dići dvije više. Vidjet ćemo jel put ispravan.”

Kompletan razgovor Menala za Sport Klub pročitajte ovdje.

Inače, Luka je od dolaska u Celje odigrao dva meča, zabio gol i jednom asistirao.

Njegova ekipa je trenutno prva u Sloveniji sa 51 bodom te ima sedam bodova više od druge Olimpije.

(Reprezentacija.ba)