Bingo – najveći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini novi je partner Reprezentacija.ba

Saradnja predviđa korištenje medijskih kapaciteta Reprezentacija.ba portala za promociju ovog najvećeg trgovačkog lanca kod nas.

Ugovor je potpisan do kraja 2024. godine.

Bingo Tuzla d.o.o. postoji od 1993. godine i do danas je postigao veliki uspjeh u svojoj primarnoj djelatnosti – trgovini. Intenzivno sarađuju sa domaćim proizvođačima u svakom mjestu u kojem posluju, te otkupe i prerade više od 3.200 tona voća i povrća godišnje. Time osnažuju domaću proizvodnju i pružaju jak oslonac lokalnim zajednicama.

Sa 850 miliona KM investiranih u domaću privredu tokom tri decenije, djeluju kao pokretačka snaga razvoja ekonomije Bosne i Hercegovine. Uspjeli su revitalizirati nekadašnje gigante industrije čiji su proizvodi ponos svakog Bosanca i Hercegovca. Dovedene pred samo gašenje i obnovljene investicijama Bingo Group, danas uspješno posluju kompanije Dita 1977, Semberka i Majevica. Među ostalih 20 kompanija čije poslovanje sa ponosom vode, nalaze se i Pivara Tuzla, Ingram, Kaletex i Duka.

Kvalitet proizvoda zadovoljava i najzahtjevnije testove za izvoz na svjetska tržišta. Svakodnevno razvijaju i jačaju bosanskohercegovačku ekonomiju, otvaraju nove mogućnosti domaćim kompanijama i stvaraju snažne domaće brendove.

Reprezentacija.ba je sportski portal sa najdužom tradicijom u BiH, te sa višemilionskim auditorijem iz cijele Bosne i Hercegovine na web, mobile i social media kanalima.

(Reprezentacija.ba)