BHFanaticosi i Udruženje Pomozi.ba organizuju humanitarnu utakmicu koja će se igrati u Arena Zenici 21. marta od 15,00 sati. Učestvovat će i naši bivši Zmajevi Ibričić, Bolić, Muslimović, Bajramović, Rahimić…

Udruženje Pomozi.ba izdalo je saopštenje o ulaznicama za ovaj humanitarni meč.

“Obavijest o kupovini ulaznica za humanitarnu utakmicu BHFanaticos vs. Legende bh. fudbala!

Online donatorske karte – broj ulaznica koje možete kupiti je NEOGRANIČEN i prodavat će se na sajtu tixbase.com, s kojim je Udruženje Pomozi.ba dogovorilo saradnju. Na svaku prodatu ulaznicu, koja će koštati 5 KM, tixbase će donirati dodatnu 1 KM u humanitarne svrhe.

Svjesni smo da će mnogi kupiti ulaznicu, samo kako bi pomogli održavanje humanitarnog spektakla između BHFanaticosa i Legendi bh. fudbala, odnosno kako bi pomogli liječenje bh. građana. Naravno, stalo nam je i da tribine zeničke Arene budu ispunjene, kako bismo poslali zajedničku poruku podrške svim našim oboljelim građanima.

U to ime dopustili smo kupovinu većeg broja ulaznica putem on line prodaje, uz mogućnost preuzimanja printane ulaznice na samom ulazu u Arenu, što ćemo vam ukratko objasniti.

Registracija na linku je prilično jednostavna i dovoljna su tri koraka za kupovinu ulaznice. Dovoljno je da unesete svoju e-mail adresu i da kliknete na odabrani “event”.

U ovom slučaju na Humanitarnu utakmicu između BHFanaticosa i Legendi bh. fudbala. Potom odlučite koliko ulaznica želite kupiti i kada to završite, vaše ulaznice će se nalaziti u vašem tixbase novčaniku.

Ukoliko želite prisustvovati utakmici na ulazu u Arenu, 21. marta, redarska služba će skenirati vaš kod i dati vam printanu ulaznicu, sa kojom možete prisustvovati spektaklu.

Također, u prodaji će biti i printane karte, koje će biti dostupne nekoliko dana prije početka utakmice, ali i na sami dan događaja i predstavljat će realni kapacitet Arene”, stoji u objavi Pomozi.ba.

Među pozvanima Bolić, Ibričić, Bajramović…

Sa jedne strane, navijači bh. reprezentacije, isti oni koji su godinama pratili i bodrili sve naše reprezentativne selekcije na stadionima i u dvoranama širom svijeta, a sa druge strane ekipa Udruženja Pomozi.ba, koju će činiti legende bh. fudbala, među kojima će biti Senijad Ibričić, Zlatan Bajramović, Zlatan Muslimović, Kenan Hasagić, Elvir Bolić, Elvir Rahimić, Darko Maletić, Bruno Akrapović, Avdija Vršajević, a svoj dolazak trebaju potvrditi i Sergej Barbarez, te Vedad Ibišević, kao i mnogi drugi igrači iz sjajnih generacija koje je naša selekcija imala.

Utakmica će se odigrati 21. marta od 15:00 sati.

(Reprezentacija.ba)