Milošević za stranicu Saveza govorio o novim igračima, Ahmedhodžiću, Ukrajini, Engleskoj…

A reprezentaciju Bosne i Hercegovine u martu očekuje baraž za odlazak na Europsko prvenstvo koje će ovog ljeta biti održano u Njemačkoj, a selektor Savo Milošević govorio je za zvaničnu stranicu Saveza.

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

11 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
realan
06.02.2024. 12:41

vi toga idiota nazivate selektorom

Titov Oficir
Reply to  realan
08.02.2024. 05:26

idiot si ti nepismen sto dajes komentar bez ikakvog obrazlozenja, covjek se trudi, posle susica jedini je uz prosineckog dobar izbor za selektora, radi ono sto kaze, odmah je promijenio formaciju s kojom nas je petev unazadio, napravio popis igraca bez da se mijesajju menadzeri i doveo nove igrace tako da na svakoj poziciji imamo vise rijesenja,sad nije to jefdnostavno uigrati ali covjek se usudio da uradi ono sto je bilo potrebno, ti i tebi slicni dobijate koju marku od bakira da odmah pljujete sta bi god bilo pozitivno za bosnu, a on te pare uzima od onih nas koji… Read more »

Anonymous
06.02.2024. 13:33

Daj covjece boziji i ti i savez pogledajte malo djete iz amerike sto razvaljuje fudbal najbolji mladi igrac MLSa. Nemozemo i nesmijemo dopustit da ga amerikanci preotmu. De se malo proispitajte mali je brutalan nebi me cudilo da ode u barcu ili real za godinu dvije

Sead
Reply to  Anonymous
06.02.2024. 14:46

Ma kakav Real i Barca. Mali performira odlično ali MLS Ligu nemozes rasporediti sa Evropskim fudbalom. Kad bi prešao da igra za Ajax, teško bi se probijo u prvih 11.

Anonymous
06.02.2024. 13:35

Auuu obavezno pogledat esmira bajrektarevica iz MLS ako mislis na njega top top top igrac 17 godina al naka tehnika brzina i sve sto ima nema ni jedan nas reprezentativac.

Anonymous
06.02.2024. 13:41

Mongol sta se ceka vise sa muharemovic, ervin omgi, adis Jasic, petar sucic, nail, sta se ceka

Pozdrav
Reply to  Anonymous
06.02.2024. 14:45

Muharemovic igra Serie C. Jest seniorski fudbal al nivo lige je slab. Za brzi napredak i poziv u reprezentaciju trebao bit prikljucen prvom timu Juventusa, igrati tekme u kupu/upasti kao zamjena u ligi. Druga alternativa: Posudba u neki manji klub tipa Frosinone, Empoli (Serie A) ili (Serie B) Pisa, Bari, Como. Za ostale (Osmic, Jasic, Sucic, Omerobic) odma pozvati i ubaciti u vatru.

Anonymous
06.02.2024. 16:02

Znaci Cimi u prvoj postavi zabetoniran. Kako te nije sramota ne pomenuti Darija Sarica?! Momku 26 a nemas takav profil igraca. Znaci igraces sa 2 pa skoro rekreativca u prvoj postavi. Sta ako nekim cudim prodjemo Ukrajinu? Znaci za 3 dana opet ista postava? Jesi li ista naucio?

Anonymous
06.02.2024. 18:25

Nemaš ti pojma o fudbalu, Miloševiću! Živi bili pa vidjeli. Čeka nas ista blamaža kao s Portugalom, Luksemburgom i tome slično! Nađi par mladih, borbenih momaka, koji će se dokazivati i ginuti na terenu. Pusti te mrtvake, penzionere i lijenštine, tipa Cimirota, Pjanića, Džeke i sličnih penzionera!…

Anonymous
06.02.2024. 18:28

Nama nije lahko otkako je Vico i Mikser u savezu…i ostali supci,al ova dva su glavna.A selektorcina Savo ….za njeg nemam rijeci …brez veze ista rec.Za njeg govore rezultati…vise od bilo ceg recenog…Ne valjaju mu igraci hejj…pa idi tam gdije su bolji nemoj im handrit moral da sakrijes svoje ne znanje…Koji sebicnjak,vlaski.Ne zato sto je srb,nego zato sto nije mu bosna ni na kraj pameti bila dok je bio igrac…. a nase pare uzimas,sugo..pare ti pasu bosanske a????

Amir
07.02.2024. 11:29

Ma boli Savu prosli il neprosli,a mi cemo na tretmanu svi zavrsiti.On uzima sta rece Anonymous finu Bih lovu,odgovornost nema nikakvu ni prema kome, to je to.I poslije nas, pauza 5 god,koga ce uzeti?Graficar sa Bezaniske Kose?Ma bezi breee….Daj tog Cimirota, Senicanina,i jos takvih da spase ove napacene Bosance.Itaj Kodro kakav je god on je Gvardiola za ovog sada.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM