Reprezentativac BiH, Nikola Vasilj (28), produžio je ugovor sa St. Paulijem.

Nikola Vasilj je u St. Pauli stigao na ljeto 2021. godine iz ukrajinske Zorye. Ukupno je branio na 80 utakmica na kojima je 25 sačuvao svoju mrežu.

“Osjećao sam da moj put sa St. Paulijem još nije završen. Odlično napredujemo i želim da nastavim igrati ulogu u usmjeravanju tima u pravom smjeru. Zahvalio bih se klubu zvaničnicima, trenerskom timu i navijačima na nevjerovatnoj podršci i povjerenju koje su mi ukazali u poslednjih 30 meseci. Biti dio ovog kluba je sjajan osećaj. Osećam da sam na pravom mjestu, kako profesionalno tako i lično, zajedno sa mojom ženom”, kazao je Vasilj nakon potpisa.

Riječi hvale za Vasilja su imali sportski direktor Andreas Bornemann i trener Fabian Hurzeler.

“Niko je pokazao svoju vrijednost za tim od prvog dana i ključni je faktor u našem sada čvrstom zaleđu. On je naglasio svoju važnost za nas jakim nastupom protiv Kaiserslauterna u nastavku lige, zbog čega mi je drago što Niko svoju budućnost vidi sa nama”, kazao je Bornemann,

“Naš stil igre je veoma izazovan za naše golmane. Niko ga je preuzeo na izvanredan način i poboljšao se u svakom aspektu moderne igre golmana u vrijeme dok je s nama. Raditi s njim je odlično i mislim da od njega ima još mnogo toga”, rekao je Hurzeler.

Vasilj je ove sezone sakupio 18 nastupa.

Za A reprezentaciju BiH branio je osam puta.

Njegov St. Pauli je trenutno prvi na tabeli sa 36 bodova.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16