Marko Topić: Nemamo mi pad, nego raspad sistema! Zašto ste otjerali Peteva?

Marko Topić je razgovarao sa Miloševićem i Džemidžićem u Plenumu Federalne TV

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

16 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
hafim mirovic
27.11.2023. 22:28

samo mi se ne sviđa ovo sto je oko hamulica rekao, a sve ostalo je tacno

Guest
Reply to  hafim mirovic
28.11.2023. 10:03

Hamulic je u zadnje dvije utakmice dokazao da je borac, da su bogdo svi kao i on, nebi gubili 4-1 od luksemburga. Mene vise brine jedan hadziahmetovic ili stevanovic, koji nemaju nikakvog zara i borbe

Anonymous
Reply to  Guest
28.11.2023. 18:19

Naročito Hadžiahmetović! Neshvatljivo kako se momak bezobrazno odnosi prema igrama u državnom dresu. Pa gotovo od samo početka igranja za repku. Kad ga gledam kako se vuče, kao prebijena mačka, silno se iznerviram!!! Hajd kad se radi o Pjaniću i Kruniću i sličnima, ali oni su stariji igrači, izraubani i prezasićeni pa smo navikli na takve, ali tako mlad igrač, a takav zabušan, zbilja mi je neshvatljivo! da sam selektor, prvo bih njemu dao šup kartu, a onda i svima koji jednostavno nemaju volju igrati i beskorisni su. Usto, služe kao loš primjer drugima, koji bi možda htjeli…

Anonymous
27.11.2023. 23:02

Sto se oko Hamulica toliko stvarno zauzima, momak je dvije utakmice odradio perfektno i stvarao dosta problema odbrani. A to sto nas muci realizacija nije kriv Hamulic. Sve okej za ostalo se slažem Al Hamulic sigurno igra srcem kad je god dobio priliku.

Guest
Reply to  Anonymous
28.11.2023. 13:03

Meni bas igra Hamulica najvise lici na Markovu u njegovo vrijeme. Borac pravi, trci, ali nije bio golgeter neki.

Ludi
27.11.2023. 23:33

Marko sve ok… Ali Hamulić je BABO!

BOGIBATINA
27.11.2023. 23:37

Marko uhvati se posla, samo pametujes, ni u svicarskoj ne mozes petu ligu da treniras

Anonymous
27.11.2023. 23:37

Daj bolan sta marko nekad isto melje,,hamulic bio najborbeni momak,gino za svaku loptu,jedini se i nasao u 2,3 prilike i uputio suteve, koga trbao pozvati Hary Kaena dati mu Nase drzavljanstvo,,,smjesni smo sto se toga tice ,,gdje mi imamo napadaca osim hamulica iz top 5 Liga trenutno osim demirovica nek mi obajasni Topic mozda je on sakiro nekog u Laziu,Leverkusenu,ili Interu

Anonymous
Reply to  Anonymous
28.11.2023. 18:25

Hamulić je kriv za gol protiv Slovačke! Izbacio je loptu iz šesnaesterca pravo protivničkom igraču, a zatim smo u dva poteza primili gol. Borbenost mu je na nivou, ali i sebičnost u presudnim situacijama. Isti slučaj je i sa Barišićem, koji je krivac čak za tri gola u dvije utakmice , a vi to zaboravljate i olahko prelazite preko toga. Ne znam u šta gledate – dok gledate utakmicu?!!!

Antrax
28.11.2023. 00:05

Sad u ovome svemu da je Hamulic kriv i da Hamulic ispašta zbog izjave Marke Topića. Sve uredu sto si ostalo rekao vezano za sve u repki, ali Hamulic je davao po borbi i žaru vidjelo se i 110% sebe. Treba li nam takav igrač? Treba naravno i dok god tako bude se trudio i ginuo na terenu za mene će biti dobar. Sto se tice Biblije ja se slažem taj je čovjek trebao dobiti makar zadnju utakmicu 90 min a ne Prevljak. Sad jedino na Savi je da im digne moral i posloži repku a imamo kvalitete. I da… Read more »

Anonymous
28.11.2023. 00:10

Udarna vijest dzeko radicals sa vlasnikom fenjera o problemima u I oko tima vlasnik mu ispunio sve zelje i zamolio ga da svaku 10 utakmicu zabije

Kucuk
28.11.2023. 04:57

Hamulic veze nema, momak je muha bez glave znaci totalni promašaj

Sahbaz
28.11.2023. 12:09

Ma svaka cast Marko, sve I zarez sto si rekao slazem se ovo nije pad vec raspad sistema.
Hamulic nije los igrac ali nije kapacitet za reprezentaciju, tehnicki nije na nivou.
U klubu malo igra malo ne igra rijetko zabija.

Anonymous
Reply to  Sahbaz
28.11.2023. 16:07

Momak u klubu igra redovno. A ti u klubu i ne možeš biti toliko dobar kad ima slabe suigrače da mu gurnu, podvale loptu. Momak je otišao na posudbu da bi spasio sebi karijeru. Da kvalitete ima.. ima a i za repku je dobar, ako si gledao ikako utakmice vidio bi borbu i žar kod njega. To svakako repki treba. Od mene ima podršku i ABda krenuti će i ti golovi.

Sahbaz
28.11.2023. 12:21

Sto se tice baraza duel s Ukrajinom da smo kompletni da imamo igru homogenu atmosferu opet bi bili po meni 40 prema 60 % sansi ovako ce mo glatko biti porazeni. Molim boga da grijesim ali optimizam mora biti necim potkovan a kod nas je sve u raspadu. Ne moze Savo nista promjeniti cijenim ga kao covjeka I vrhunskog igraca ali bojim se da to nije dovoljno. Ni jednu utakmicu nismo odigrali kompletni niti hocemo do marta a ono sto je u zadnje vrijeme igrano je bilo katastrofalno. I sad kad treba igrati baraz ocekujemo vrhunsku igru I prolaz. Ma… Read more »

Anonymous
Reply to  Sahbaz
28.11.2023. 18:34

Igrali smo mi kompletni sve utakmice u kvalifikacijama. A ta ekipa će ti igrati i u baražu, s jednom, dvije izmjene! Kakvo uigravanje Šehića, Dedića, Kolašinca, Ahmedhodžića, Stevanovića, Pjanića, Džeke, Krunića, Demirovića, Gazibegovića, pa i Hajredinovića… A oni će ti igrati i u baražu. Sigurno! Nije problem neuigranost, već bezvoljnost, nemotivisanost, nezalaganje, a kod mnogih igrača i neznanje!!! I još nešto. Mi odavno nemamo kvalitetne vezne igrače, a sve dok ih ne budemo imali, imat ćemo lošu repku i loše rezultate. Naša sredina terena je prazna, šuplja, truhla, nema je!!!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM