Trener Sloge Meridian, Vlado Jagodić (59), iskazao je razočarenje jer su neki klubovi iz Premijer lige BiH već počeli sa kontaktima sa igračima Sloge.

“Ono što me pomalo zabrinjava, biću slobodan da kažem da me i ljudski razočarava, jesu neprofesionalni, neljudski i nefer potezi pojedinih klubova. Oni će se naći u mojoj priči, čačkaju po svlačionici. Čačkaju je možda ružan izraz, ali to je baš tako. 

Još nigdje nisam vidio da klubovi ubjeđuju moje igrače da treba da potpišu predugovore sa njima. Mi smo ozbiljan klub, naši igrači imaju ugovore sa klubom. Ako ništa drugo, treba biti dovoljno profesionalan pa pričekati 18. decembar da se definitivno završi polusezona, pa da se onda uđe u neke pregovore.

Ovom prilikom zaista upozoravam, budite profesionalni, niko vam nije kriv što u prošlom prelaznom roku niste angažovali pojedine igrače koji su sada glavni oslonac Sloge.

Nikada to nisam radio prema mojim kolegama trenerima, ali evo mi smo negativno iznenađeni. Veliki klub poput Sarajeva treba da pričeka da završimo polusezonu. Nije problem da oni razgovaraju sa igračima. Ako naši igrači misle da će im u ovom trenutku biti bolje u Sarajevu, Borcu ili Zrinjskom, nikada im nećemo stajati na putu.

Međutim, i Sloga Meridian ima svoj koncept. Mi vrlo dobro znamo šta hoćemo. Zaista sam pozitivno iznenađen time da već imamo završene zimske pripreme i planove tih priprema”, rekao je Vlado Jagodić, a prenosi GlasSrpske.

Očigledno iz pretposljednjeg dijela shvata se da Sarajevo ima pik na nekog od igrača Sloge. Najviše se istakao Dejan Vidić koji je sa deset golova na vrhu liste strijelaca Premijer lige BiH.

Sloga Meridian je nakon 14 kola na sjajnom petom mjestu sa 21 bodom. Zanimljivo da je Sloga na svom terenu odigrala šest utakmica i ostvarila isto toliko pobjeda.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16