Emotivna ispovijest Ibrahimovića: Otac je patio zbog rata u Jugoslaviji, nisam imao šta jesti

Zlatan Ibrahimović je u novoj knjizi Adrenalin govorio o teškom djetinjstvu. Zlatan je odrastao u Švedskoj sa sestrom Sanelom, ocem Šefikom i majkom Jurkom.

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Akrap Božiji
17.11.2023. 15:41

U swe niko nije gladan u petljaš

Suad
17.11.2023. 16:09

Ne razumijem. Dosao sam u Svedsku sa familijom 1993 će.Dvoje malo djece i dobio treće.Socijala je bila 3 god dok nismo savladali jezik i dokazao kompenteciju za posao tehnicara.Kasnije je zivot isao kao svi šveđani do penzije. Gladan moze biti samo pijanica,drogeras i kockar.Nisu ti roditelji bili normalni.

Os jos
Reply to  Suad
17.11.2023. 17:17

Svaka zemlja bez obzira ima svoje breme i probleme. Ni na zapadu ne cvijetaju ruze svima. Ako imalo hoces zivjeti standardom te zemlje neces bas daleko dogurati kao obican radnik. To se posebno odnosi na prve generacije. Vecini dan Se svodi poso, prodavnica, kuca. I vecinom godina prodje u iscekivanju godisnjeg u zavicaju. Utakmice, koncerti, restorani, dogadjaja vezana za zemlju boravka, to rijetko ili nikako. A zasto, zato sto je vecinom skupo a ne sto se nebi volilo. Opet kazem za prve generacije. Na zapadu statistika pokazuje da 25%skolske dijece imaju ne adekvatan obrok u skoli,a svi zakonski imaju djeciji… Read more »

Anonymous
17.11.2023. 17:17

Cuj euro mozda krune ili nesto tako huh

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM