Zeljković razgovarao sa Miloševićem i Misimovićem pa objavio saopštenje: Mnogo igrača su višak za reprezentaciju, huligani dobijaju novac od interesnih grupa koje žele da dođu u savez

Zeljković otkriva da je stav da je mnogo igrača trenutno višak u reprezentaciji, ali i da huligani primaju novac da prave nerede od grupa koje žele preuzeti FS BiH. Također istakao je da smatra da ga mnogi ne vole zbog njegovog “imena i prezimena” šta god to značilo

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

42 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Alen
17.11.2023. 14:21

Nakveci laik sportski nebi si oc izveo onaj sastav ,prvo ako uigravano ekipu za baraž trebali su igrati od početka Hadzikadunica Gazinbegovic malog onog iz Ajaxa i igrače staviti na njihove prirodne pozicije koje igraju u svojim klubovima Hadziahmetovica vise ne treba zvati on veze nema sa fudbalom Kovacevic pre smjesyn za stopera i ti stavio 4 5 novih igrača u ekipu da igraju kao da smo amatersko neko drustvo igramo seoske turnire jadno moj Milosevicu tvoje znanje ovo nije dno bit ce jos gore definitivno dok ova govna iz saveza ne istjeraju se pa Vicko mali arkan da nesto… Read more »

Diplomirani Gorila
Reply to  Alen
17.11.2023. 15:07

Ovaj selektor radi ono sto kaze i iskreno odgovara na pitanja, doveden je da nesto promijeni pa je iskoristio priliku da uigrava novu formaciju 4-3-3, nove igrace : gojkovic, hajradinovic pa i tabakovic dobri, uigrava mujakica na lijevom beku i hamulica na lijevom krilu pa na kraju i dedica na desnom krilu, demirovic dobar al opet promasio go, trebalo je vise ubacivanja sa strane na tabakovica, puno gresaka u napadu i odbrani mnogo nediscipline i zbunjenosti, zadnji go smo im poklonili a i ostale, nije sve crno u nedelju ce sigurno selektor uigravati neke ove a i druge igrace, mislim… Read more »

Anonymous
Reply to  Diplomirani Gorila
17.11.2023. 23:32

Ti pričaš kao idiot! Kakvo UIGRAVANJE, MIJENJAJUĆI SVAKE UTAKMICE 7-8 IGRAČA?! JESI LI TI PIJAN, KAD PRIČAŠ TAKVE NEBULOZE?!

Anonymous
Reply to  Alen
17.11.2023. 23:28

Sve je tako! Samo budala bi računao na Hadžiahmetovića, najgoreg igrača u repki već dugo vremena, te Cimirota, Kovačevića, a blizu su im još neki igrači, neki neće, a neki ne znaju igrati fudbal. Selektorove odluke i postupci su stvarno svojstvene najvećem fudbalskom laiku. Njegove odluke, da nas ne koštaju, bile smiješne. Ali ovo nije smiješno već je žalosno! Selektora neznalicu kao i igrače huligane, koji neće da se bore za državni dres, treba hitno i nemilosrdno zauvijek protjerati iz repke! Jer, igrači ili znaju i hoće igrati fudbal, ili ne znaju i neće – bez obzira na sve druge… Read more »

Anonymous
17.11.2023. 15:00

Trebamo onako isto ko Bugarski navijači rastjerati bagru i ne maket se od saveza dokne podnesu ostavke.

Marshal
Reply to  Anonymous
17.11.2023. 23:05

Od kada ja to govorim. Tacnije od odlaska Bazdarevica. Tada je Begica trebalo otjerati i zahtijevati da samo bivsi futbaleri imaju pravo biti u savezu. Jos uvijek nije kasno al valja vam se mrdnut iz tih nargila barova gdje gladite bradice i blejite !
Dve trebs rastjerati od cistacice fo vrha. Vigi Gice on sad i otvoreno birs ko ce igrati a ko ne. Probudite se nsvijsci ne budite čkePi

Zmaj od Bosne
17.11.2023. 15:43

Boli njih briga iz Saveza plate su U Frankama 100% u Frankama znam samnom jedan Turcin radio kaze njegov rođjak radi u Savezu U turskoj zaposlenici svi dobijaju plate u Frankama bas tebe briga vico pare stizu na racun a rezultat je nebitan

Levat
17.11.2023. 17:52

Imamo mi dobrih 15 igraca — Begovic, Kolasinac, Ahmethodzic, Bicakcic,Dedic, Tahirovic, Pjanic, Krunic, Demirovic, Dzeko, Visca i sa klupe par momaka ako treba zamjeniti — Hadziahmetovic, Hajradinovic, Medinjanin,Tabakovic i Stevanovic — sto ovii momci neigraju to je sada upitnik — ali misli da je ovo najbolje sto mi trenutno imamo — i moze se tu pozvati jos poneki omladinac da se adaptira.

Anonymous
Reply to  Levat
17.11.2023. 23:38

Kakav Hadžiahmetović, KONJU JEDAN?! zar ne vidiš da po igrama u repki nije ni za seoske lige. Jedva guzove vuče po tereni, ista baba, sram ga bilo! Gdje je sinoć bio? Sakrio se u naš šesnaesterac, a sve što je uradio na cijeloj utakmici, bio je onaj glupi penal! Baš je neinteligentan, lijen i bezobrazan igrač. Bio od početka dolaska u repku!!!

Kuntakinte
18.11.2023. 12:56

Da imas rezultate niko ti rijec nebii rekao
Sramne izjave

Sedo
18.11.2023. 20:57

Dok su selektori bili Hadzibegic i Kodro krivi su bili selektori i odmah su nakon jedne utakmice dobijali otkaz a sad kad je Milosevic i nakon dva teska poraza Milosevic se hvali aigraci su krivi za poraze i njih ce udaljavati iz reprezentacije
Covjek izgorio sve po glave

Ivo
20.11.2023. 13:02

Savez napolje.
NEMA ZAVEZA

Ivo
Reply to  Ivo
20.11.2023. 13:04

Tačno,ovi plaćenici i bolesnici sa tribina koji bih u savezu vidjeli samo Bošnjake neshvataju da u slučaju raspada sadašnjeg saveza , nema više nikakvog.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM