Ženska koÅ¡arkaÅ¡ka reprezentacija Bosne i Hercegovine kompletirana je nakon Å¡to su se pripremama za poÄetak kvalifikacija za Eurobasket 2025 prikljuÄile igraÄice koje su proteklog vikenda odradile obaveze u svojim klubovima.

Selektoru MiloÅ¡u Pavloviću na raspolaganju su sada: Milica Deura, Dragana Domuzin, Sanja Radulović, Dragana Zubac, Melisa BrÄaninović, Nikolina Zubac, Lejla OmerbaÅ¡ić, Jovana Mandić, Ajla Selimović, Almedina Ahmić, Gorana Marjanović, Ajla Ikanović, Jana Guska, Samra OmerbaÅ¡ić, NataÅ¡a Å obot, Ajla Hidić i Marija KeÅ¡eljević.

Kapitenka Milica Deura istiÄe:

“Imamo odliÄne uslove za trening, zadovoljne smo kako protiÄu ovi prvi dani treninga. Neke djevojke su imale probleme sa letovima, ali kako nama, tako je i drugima. Radi se intenzivno na trenizima, atmosfera je odliÄna. Dat ćemo sve od sebe da se pripremimo na najbolji mogući naÄin i da sve ovo Å¡to radimo na treningu prenesemo i na utakmicu. Pozivam i sve navijaÄe da doÄ‘u, navijaju i da nas podrže na utakmici protiv Crne Goreâ€.

Podsjetimo, u prvoj utakmici kvalifikacija za EP naÅ¡a reprezentacija doÄekuje Crnu Goru u Äetvrtak (20 sati), na parketu dvorane Hills. Ulaz je slobodan.

(Reprezentacija.ba)