VIDEO/ Esmir Bajraktarević postigao nova dva sjajna gola u MLS-u, Misimović potvrdio dobre vijesti

Sjajna dva gola Bajraktarevića

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

16 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
ADIO
02.10.2023. 09:48

Posto je Misimovic i zvanicno uzeo fudbalsko drzavljanstvo republike srpske Aktivan je sa bratom Zeljkovicem da unisti sve mlade talente Bosnjake sirom svijeta koji zele da igraju za BIH . Dolaskom Svetog Save za selektora pocinje srbizacija nogometa u BIH reprenzitaciji i u Prvenstvu gdje se dogadjaju prevare mesetarenja ocito guranje NK Borac za nekakvog lidera da Bi uz Zrinjskog preuzeli sve sto cini F/N savez Bosne i Hercegovine. Ako se ovako nastavi Dzeko ce svojom sutnjom da udari zadnji ekser na mrtvackom sanduku N/ F u BIH.

H.D.
Reply to  ADIO
02.10.2023. 14:44

Citas li ti sam sta napises? Meni je ovakvih komentara poput tvojih puna glava jos kad je Petev imenovan za selektora, sada isto sran-je sa “Svetim Savom”. Totalno bezveze polemicni komentari koji uistinu samo pomazu da se sport u BiH unisti. Prestanite time, strpite se malo i pustite covjeka da radi. Mi zelimo biti neka velesila a igraca nam fali za to, ne razumijem kako ljudi tako nerealno gledaju nase mogucnosti sa ovakvim rosterom…sta je sa vama? Jesam ja jedini koji je dozivio onu “zlatnu generaciju” 2014. godine a sada gledam ovu jadu od igrackog kadra…? ili ste nerealni ili… Read more »

NicaZE
Reply to  ADIO
03.10.2023. 04:21

nije ovaj nerealan nego je ultra šoven koji ne zaslužuje nekakvo fino objašnjavanje nego jedino da ga se zatjera u mentalnu i geografsku vukoyebinu iz koje je izašao.

Anonymous
02.10.2023. 09:49

momak je pravi talenat koji ce bit pozvan u a repku

Nedžad
02.10.2023. 10:59

SEMIR TELALOVIĆ

Ovom momku netreba reklama

Mirso k.
Reply to  Nedžad
02.10.2023. 12:41

Za sta mu ne treba reklama?

Anonymous
02.10.2023. 12:11

Dovode igrace pa decki polako nestaju jer svaki trener stvara neku madju ili navodno podmladjuje repku sranje Nako Peteva potop a jedni te isti igraci se vrte
svo vrijeme Rukovodstvo fudbalskog saveza uzp. svi do sada treneri osim Cire pokoj mu dusi i hrabrog Peteva besposlicari bez razultata bez angazmana ili dobiu poso u nekom klubu i nakon nekoliko mjeseci noga svi kao i ovaj buzdovan Savo sveti dva ispod prosjecna kluba vodio rezultati nula a svi pisu da je bio vrhunski igrac pisam se na to,Eno Zlatko Dalic covjek sa nikakvom fudbalskom karjerom vodi Hrvatsku repku savrseno

Anonymous
Reply to  Anonymous
02.10.2023. 16:06

tačno je to, nemaš kome reći, polazeći od ovog portala koji je očigledno plaćena reklama vucibatinana odgovornim za rezultate pa nadalje , rezultatski i na terenu može se samo ZDRAVIM pristupom i brutalnom realnošću sve drugo je šizofreno _ umobolno i vodi daljoj agoniji koju već GODINAMA na terenu gledamo uz to sudjelujem suludom komentarima o trenerima i iznornicima koji se jadni vrte kao na karuselu ili željezničkoj stanici, a na terenu kao što ovdje mnogi pišu , pa na terenu igraju moćni manekenki što mogu kupiti šta god požele portale, savez , novinare bodove da ovakve što iskreno vole… Read more »

Sead
02.10.2023. 13:42

MLS Liga je slaba Liga. Spor fudbal se igra.

H.D.
Reply to  Sead
02.10.2023. 14:52

Jel tako? ok…zelis time reci da ovaj mali Bajratarevic nije za reprezentacije? Ako je tako onda ih 90 % nije za reprezentacije koji su rosteru.
A jesi znao da Süper Lig (Turska) ima manju vrijednost od MLS lige? pa za vecina nasih danasnjih “zvjezda” je turska Süper Liga vrhunac karijere.
A vi dalje sanjajte o velikim takmicenjima.

Os jos
Reply to  H.D.
02.10.2023. 15:39

Sve koji imaju potencijal za repku pozvati. Mozda se i ne razviju u onom pravcu koji mi a i oni zele, ali mozes medju njima i potrefit igraca koji ce nam biti znacajan. Ako ga budes cekao dok se ne razvije kao igrac veliku sansu imas da ga izgubis.Ja bi vec od ovih sledecih utakmica forsirao Basica i vec bi se znalo da li je to taj potencijal, a drugo vec bi ga sa tim cementirali u repki. Mozda on stvarnu vrijednost pokaze kasnije ali je tu, mada mislim ako moze igrati u Ruskoj ligi koja nije losa po 90… Read more »

NicaZE
Reply to  H.D.
02.10.2023. 20:10

nije to, on zeli reci da to što misimovic radi u vezi ovog malog nema nikakve koristi, jer svi znamo miske je ….da ne nabrajam sta sve nije za ove nase ljudske amebe.

Nečko
Reply to  H.D.
03.10.2023. 00:06

MLS je slaba liga, i vrijednost iste ne mijenja tu činjenicu. Glup pokušaj Amerikanaca da predstave kako je njihova MLS liga nesto bitno u svijetu fudbala, kao što ti pokušavaš H.D. 😉

Go USA 😉

Cera
02.10.2023. 16:19

Esmir treba u A tim. Samo tako majstore 💪💪💪🇧🇦🇧🇦🇧🇦

Nedžad
Reply to  Cera
02.10.2023. 17:42

Upravo tako
Omladina treba da igra

Derim
Reply to  Cera
02.10.2023. 20:16

Ovo su 2. (rezervni) timovi, gdje on uglavnom i igra i gdje je postigao ovih 9 golova. Za 1.tim igra rijetko i zabio je jedan lijep gol. Njemu je mjesto u U21, gdje je i najavljeno da će igrati čim mu Misimović sredi papire. Ako u međuvremenu stasa u prvotimca u MSL onda će doći na red i A selekcija.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM