Reprezentacija.ba portal naljutio je svima dragu pjevačicu Selmu Bajrami. Naš prošlosedmični intervju sa Elvirom Bolićem počeo je njegovim citatom od prije nekoliko godina. Tačnije njegovim prisjećanjem na stanje u bh. fudbalu koje je izrekao još prije nekoliko godina.

U “vrijeme Muniba Ušanovića” Federalna televizija snimila je imena lica koja su dobila karte za VIP ložu utakmice fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a među njima se našlo i ime Selme Bajrami.

I Elvir Bolić je tada, dakle prije nekoliko godina, prokomentarisao ”Kada sam otišao gore u VIP salon, vidim na sjedalima piše, Selma Bajrami, te nekih likova sačuvaj me Bože. Prođem kroz VIP i nikoga ne poznajem, a svi sjede u ložama. Uoči svake utakmice kupim za svoje prijatelje ulaznice nikoga ne molim.”

Iako smo u prošlosedmičnom intervjuu naveli “Stanje u i oko reprezentacije jednim dijelom najbolje oslikavaju riječi Elvira Bolića od prije nekoliko godina.” naša popularna pjevačica nije pročitala rečenicu u nastavku da se radi o stanju od prije nekoliko godina, pa je oplela po Boliću u Dnevnom Avazu.

“Za portal “Avaza” kaže da je to, o čemu govori Bolić, bilo još u vrijeme Ćire Blaževića, ali ga, očito, još boli.

– Navikla sam ja da se ljudi koji su prokockali sve prilike kače za mene i moje ime, kako bi dobili na publicitetu. Žalosno je to, Elvire, preboli! Sjedila sam ja i na boljim i važnijim mjestima o kojima ti, gospodine, možeš samo da sanjaš. ” prenio je Dnevni Avaz u tekstu koji možete pročitati ovdje.

Ali ko se može naljutiti na Selmu Bajrami. Elvir Bolić sigurno ne.

(Reprezentacija.ba)