Amar Dedić nakon pobjede protiv Lihtenštajna: Jednostavno moramo bolje

Dedić govorio poslije pobjede BiH protiv Lihtenštajna

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
09.09.2023. 10:17

I morate bolje Island je sada jači nego prije moramo odigrati savršenu utakmicu da bi je dobili.

Anonymous
09.09.2023. 13:25

Island će vas tući sigurno i njina je ova utakmica biti ili ne biti jer su izgubili

Anonymous
Reply to  Anonymous
09.09.2023. 14:31

Konjino, Islandu nije: biti ili ne biti. Oni znaju da više nemaju nikakvih šansi, ali će se boriti, za prestiž. To znači da će igrati rasterećeno i požrtvovano!

Anonymous
09.09.2023. 14:21

Ako izgubite i bod, – mi više nemamo ama baš ni teoretskih šansi!!! Ko kaže da imamo, samo zavitlava ovaj narod i jede ono ispod hale… Kordo, moraš izvršiti igračke korekcije u repki! Pod hitno. Neki igrači će nas ukopati, kao recimo Nalić, Miličević, Demirović, a ni ostali se nisu mnogo zalagali. Čak ni ti, Dediću, nisi odavno pružio lošiju igru. Kriv je Kordo, jer vas je tako ispreturao da ni njemu, a ni vama nije bilo jasno ko treba gdje da igra!… Glavni problem naših igrača, komplet repke jesu nedostatak dvije stvari: 1) ne vidi se velika želja za… Read more »

Anonymous
Reply to  Anonymous
09.09.2023. 14:28

…pobjedom; 2) nezalaganje! A to se vidi u mnogo većoj mjeri kod naših protivnika! Dok se to dvoje ne promijeni nabolje – kunem se, nikoga mi više pobijediti nećemo. Pa čak ni Linhenštajn! Treba otvoreno pitati naše igrače: ZAŠTO IM SE NE IGRA U REPKI. Zašto nemaju želje da igraju i zašto se ne bore na terenu! Ja znam zašto, ali treba i od njih neko da bude iskren i odgovori, a da to ne plati suspenzijom, kao, recimo, A. Ahmedhodžić!!!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM