Šta nam je donijelo pravilo o strancima u PL BiH? Gotovo pola igrača nije iz BiH

Pregled državljanstva igrača PL BiH u 5. kolu

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
29.08.2023. 09:33

Sa ovim savezom moze samo gore

sedin
29.08.2023. 11:45

Klasicno unistavanje BIH fudbala.Totalno zaustavljen razvoj domacih i pogotovo mladih igraca a mogucnost ovim drugim napredovanje jer tamo odakle dolaze nemogu nigdje igrati. Pa sto i drugi u regionu nemaju takva pravila.Sve smisljeno vec,uradeno i zato ijeste sve ovako. Katastrofa

AdoBosanac82
29.08.2023. 11:52

Nista bolje se nije moglo desit za BH fudbal. Samo tako se moze kvalitet lige povecat. U zapadnim drzavama je procenat domacih igraca jos puno manji nego u BiH, a sigurno su puno uspjesnji.

Svjedok vremena
30.08.2023. 01:06

Umjesto da razvijamo naše mlade igrače, prepuštamo klupski fudbal antidržavnom bloku. Ovo nije moglo proći da “naše” prodane duše nisu digle ruke i oblizale đonove svojih gazdi za par šoldi. Ma jadno da jadnije ne može biti. Gdje je reciprocitet za HNL ili ligu u Srbiji? Kompromis ko fol, a u principu uvijek na našu štetu. Za lijekova im trebalo! Samo da znate, ovakve ili slične pravne situacije inače nigdje u Evropi nema!
Nakon uništenja bh-klupske košarke, došao je klupski fudbal na red i samim tim za koju godinu totalno uništenje sada već jako loših omladinskih bh-selekcija.

E.car
18.09.2023. 01:03

Borac-Posušje u početnom sastavu Borca 2 igrača iz Kolumbije i na klupi jedan iz Izraela i jos jedan iz Kolumbije. Barnsky je ulazio u igru a Pena je bio na klupi na poluvremenu su ga i kamere prikazale!!!! Šta sada?!?!?!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM