Naši u Njemačkoj: Hadžikadunić uspješniji od Prevljaka i Tabakovića

Treće kolo 2. Bundeslige

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

7 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
H.D.
19.08.2023. 23:31

I Herthu izgleda ceka ista sudbina kao HSV…malo duzi boravak u 2. Bundesligi.

Derim
20.08.2023. 00:22

Tabaković i Prevljak zajedno 90 minuta (prvi 70, drugi 20) a ni jedan jedini šut na gol, u 2. ligi – to se zove napadački anti-talenat !!! Pa mrtav konj koji je za života imao napadački instinkt bi bar jednom zamahnuo nogom na loptu yebo ih njihov instinkt – i treba ga zvati u repku ?! Ovog Tabakovića? Nemamo napadača anonimusa dovoljno?

Os jos
Reply to  Derim
20.08.2023. 01:55

Drago mi je zbog Hadzikadunica, ubijedjen sam da ce se vratiti u onu formu kada je pozvan u repku, tada je bio i ispred Ahmethodzica a kasnije su dobro igrali u tandemu. Sa ovim ratom morao je napustiti Rusiju i sve je krenulo nizbrdo

Real-an
Reply to  Derim
20.08.2023. 10:20

Nasi najagilniji napadaci su Dedic i Gazibegovic. Nazalost imaju vise odbranbene zadatke.

Skautinjo
Reply to  Derim
20.08.2023. 11:34

Jesi gledao Herthu dosada? Sredina krš, bekovi i krila srednja žalost, na klupi šarlatan kome je izgleda najbitnije da osigura minutažu za tri sina. Šta predlažeš vrli “stručnjače”, da Haris i Smail sami sebi stvore šansu.

Derim
Reply to  Skautinjo
20.08.2023. 19:49

e pa pametnjakoviću, ako to ne može sam onda nije “golgeter” – valjda se ne more biti stručnjak da se prepozna ko jeste a ko nije golgeter ?! reči da je Tabaković golgeter je uvreda za sve golgetere na planeti. jedino ovaj Hamulić ima nešto od instinkta golgetera – čim dotakne loptu gleda da je šutne – i pride zna s njom – ako se pokaže u Holandiji mi bi mogli dobiti prvog pravog golgetera nakon Edina, sve ostalo što imamo na raspolaganju je škart.

FAK
Reply to  Derim
21.08.2023. 01:27

Mudro.seru, da si Tabakovica jednom uzivo odgledao, nebi izvalio ovakvu glupost. Kao navijac becke Austrije ti mogu reci po onome sto sam prosle sezone uzivo gledao iz kola u kolo, da ti nemas blage veze. Ili lijecis neke svoje frustracije ovdje ovakvim pros.eravanjem. Njegove nastupe nisam pratio u Herthi, ali Haris je zadnjom sezonom ostavio dojam jednog od najboljih nadadaca zadnjih 10-15 godina u dresu Austrije. A ti govedo neotesano sada slobodno guglaj ko je tu u tom vremenu nastupao za nas klub.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM