Nekadašnji napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine, Marko Topić, gostovao je kod Marjana Mijajlovića u podcastu Dribler.

Marjan Mijajlović, Marko Topić i novinar Edin Isanović govorili su o aktuelnim temama u bh. fudbalu, odnosno o svim dešavanjima oko reprezentacije.

“Gdje je zapelo? Rekao sam šta sam mislio, neki to ne smiju reći, poslije toliko velikih karijera i toliko igrača, možda su samo jedan ili dva rekla šta misle. Zapelo je u tome što je prije dvije i pol godine kada je Petev došao, loše je dočekan, poslije je zaradio ovacije publike, bilo je sve fenomenalno.

Kada sam pročitao da mu nije produžen ugovor pojavio se mogu reći moj prijatelj Hadžibegić, moj selektor s kojim imam dobar odnos, čujemo se, vidimo se. Niko nije znao zašto je Petev otišao i zašto je novi selektor došao. Imali smo igru, atmosferu i harmoniju s Petevom, i normalno i zaradio je ovacije publike u Zenici. Faruk je preuzeo bez prijateljskih utakmica, pokušao je nešto novo ubaciti, međutim to nije leglo igračima.”

Topić je otvoreno i iskreno govorio o stanju u Savezu, Pjaniću, Džeki, stručnom štabu selektora, nacionalnom ključu…

(Reprezentacija.ba)