Turski mediji pišu da je Bešiktaš zainteresovan za Mujakića

Bh. stoper bi karijeru mogao nastaviti u Bešiktašu

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

13 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Hajro
13.06.2023. 18:56

Odlicno

Anonymous
13.06.2023. 19:37

Šteta za igrača što nije pozvan ali treba da igraju ovi panjevi i sporaći Saničanin i Miličević za dvije klase slabiji od Mujakića ali ga ne smije pozvati Hadzibegić dok Vico i Misimović su u Savezu

Derim
Reply to  Anonymous
13.06.2023. 22:29

Ma ja Zvjezdan skupa sa Vicom je tvoja bolna tačka, a Faruk eto uplašeno djete pa ne smije od Srba u savezu da pozove Nihada, novog Ramosa svjetskog fudbala, koji je prema Rep.ba omiljenom stats portalu na dnu ispod Andreja Đokanovića po prosječnoj ocjeni sezone – kako je onda “jedan od najboljih igrača” ? Ko je ugasio mrak na ovom portalu ? Ko je pojeo logiku? Jesmo li navijači ili smo Bošnjaci – ako Miske pokupi prnje iz ove ljudske močvare, a sve su prilike da hoće, jer eno i Baho postavlja pitanje kome je “problem Misimović”, onda ćemo skupljati… Read more »

JELI TI MAMU
Reply to  Derim
13.06.2023. 23:32

jeblli te oni vise

Skautinjo
Reply to  Derim
14.06.2023. 01:24

Derime naporan si. Vico samo tebi nije problem, kao ni Faruk. Misimović radi posao li-la, ni tam’, ni vâm’. Šta, ne smije se ukazati na neke anomalije tipa pozivanje manje kvalitetnih Srba (Saničanin u ovoj formi, ili Bilbija) ili Hrvata (Milićević) nauštrb kvalitetnijih, ma koje god etničke pripadnosti bili? To se zove protekcija, izgovori slobodno to. Ako se Misimović na to uvrijedi, nek slobodno ide. A neće. Bilo je uostalom reprezentacije i prije Misketa, biće i poslije. Baš kao što će biti Bosnom zaluđene djece širom svijeta koja će nas uvijek konkurentim držati na fudbalskoj mapi.

Derim
Reply to  Skautinjo
14.06.2023. 04:07

Tako brate, reci otvoreno šta te žulja – lako je biti kripto-šoven, ksenofob i širiti paranoidne konspiracije, i još bez ikakvog makar i redovnog username. Reci otvoreno “ja vjerujem da se kvalitetni Bošnjaci guraju napolje a loši Srbi i Hrvati pozivaju”, a onda će, ako ih ima ovdje, oni racionalni koje ne vode najrudimentarniji nagoni i impulsi da te pitaju “ko to ugrožava koga, ko štiti koga na kojoj osnovi, kako i odakle takve informacije” i slična pitanja koja se vrzmaju po glavama onih što ne umišljaju impulsivno i u paranoji niti izmišljaju namjerno iz čiste objesti i mržnje. Evo… Read more »

Derim
Reply to  Skautinjo
14.06.2023. 04:25

Da su Saničanin i Miličević jedini problem ove reprezentacije, to bi bilo idealno. A zašto ih 2 selektora pozivaju, to, ja mislim, ima najmanje veze sa njihovim imenom i prezimenom – osim ako oba selektora nisu neki prikriveni neprijatelji BiH i pogotovo Bošnjaka (Ivajlo je bio Bugarin što je naginjalo srpstvu, a Hadžija je bio mrski Jugonostalgičar što je opet blisko srpstvu), ili, pošto je ovakvo objašnjenje toliko nategnuto i suludo, onda mora da su marionete Srba, Zvjezdana i Vice. Yebo te, da nisam ovoliki fudbalski fanatik davno bi mi takvi paranoidni i šovenski stavovi ogadili i fudbal i reprezentaciju.

Skautinjo
Reply to  Derim
15.06.2023. 04:25

Ti si čovječe izgubljen u vremenu i prostoru. To što ti u nekom idealiziranom svijetu živiš, nije moj problem. Ja sam moje neke bubice po ovom pitanju davno ostavio iza sebe. Srećom. Da nije onako kako dam opisao, par današnjih reprezentativaca HR i SRB bi sada bilo na pripremama u Zenici. Ljudi mahom neće i kraj. Dodatno se ciljano gura kvalitet susjedima i komšijama od malih nogu, pa mrskoj BIH onda uguraj na zor šta ostane, dobrim dijelom menadžerski “rep.ubličko-žup.anijski” škart. Oslabiš “protivnika” i ujedno se koja kinta okrene. Uz par časnih izuzetaka da se razumijemo, kojih je uvijek bilo.… Read more »

Mire
13.06.2023. 19:52

Zar vam ne dosadi smaranje s tom pričom – ovaj je nikakav a onaj je bolji. Jedan je selektor i na njemu je da procjeni ko se bolje pokaže na pripremama. Imamo nekoliko ekstra igrača a sve ostalo je razlika u 5 deka. To što ja više volim jednog od drugog ništa ne znači, mjerilo je stepen snalaženja u timu i u zamišljenoj formaciji

Skautinjo
Reply to  Mire
14.06.2023. 01:29

Sve stoji. Samo što nisi naveo koji je to Farukov kriterij tačno po kojem igrače zove. Kod igrača koji su u tih 5 deka razlike odlučuje forma. A nisu baš oni u najboljoj formi i sa najboljom minutažom pozvani.

Derim
Reply to  Skautinjo
14.06.2023. 04:11

Pa reci nam ti otvoreno koji je Farukov argument, nemoj insinuirati i bacat prašinu u oči, kad si već u stanju da vidiš šta je u Farukovoj glavi.

Derim
Reply to  Skautinjo
14.06.2023. 04:38

I osim toga, trenutna forma nikad nije bila faktor za reprezentacije – u svaku repku na svijetu se teško upada a još teže iz nje ispada – to je prva stvar koju primjeti svako ko prati fudbal sa malo više entuzijazma.

Pozz
14.06.2023. 08:34

Super bilo da idem u malo veći klub već to može ..
Posto nama fali dobri igrača iza

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM