Adrian Leon Barišić (21) je novi reprezentativac Bosne i Hercegovine, a u razgovoru za Novu BH govorio je pozivu, svojim igrama i Portugalu.

“Uvijek vas takav poziv malo iznenadi, ali opet nakon sezone koju sam imao i s kojoj sam bio stvarno jako zadovoljan. Nekako mi je bilo u podsvijesti, da bi se mogao dogoditi taj sljedeći korak, taj poziv. Normalno je da je bilo iznenađenje”, kazao je Barišić za Novu BH, a potom govorio o Portugalu.

“Svakome je teško nositi se sa Portugalom, to je jedna od najboljih reprzenetacija. Ne mogu ni da krenem nabrajati igrače koji igraju tamo, mislim da to nema smisla. Na kraju te utakmice budu najlakše, jer nas svi unaprijed otpišu i onda svaki put kad odete tamo postavite se muški, odradite dobru utakmicu i iznenadite.”

Barišić iza sebe ima jako dobru sezonu u Osijeku, a kako kaže već ima nekih interesovanja.

“Ponuda ima, moji agenti su već pričali s par klubova. Ništa još nije konkretno i na kraju tu se pita NK Osijek. Dok sam tu ja razmišljam samo o Osijeku. Ovo mi je prva puna sezona u HNL-u i mislim da sam odradio dobru sezonu na pravi način i iznenadio dosta ljudi. Sada mogu ići samo prema gore i napraviti neki iskorak naprijed da bude bolji poticaj za dalji rad”, govori Adrial, a o željama za nastavak karijere kaže:

“Najviše bih volio Bundesligu jer sam rođen u Njemačkoj, otac je pomno pratio tu ligu. Što se tiče želja velikih, najdraži klub je Real Madrid, ali do tamo imam još gaziti, to je nekako najveći cilj.”

U finalu Lige Šampiona će navijati za Inter i Edina Džeku.

“Iskreno navijam za Inter, ne mislim da su favoriti u finalu, City je jako dobro posložena ekipa s jačim kadrom, ali je zato nogomet zanimljiv i nadam se da će Džeko zabiti.”

Defanzivac Osijeka kaže da možemo na EURO.

“Normalno da možemo, grupa je prolazna, prve dvije utakmice polovičan plijen, mislim da ova grupa ima kvalitetu i da definitivno kroz sljedeće utakmice možemo uzeti bodove i plasirati se na EURO”, istakao je Barišić za Nova BH.

(Reprezentacija.ba)