Predsjednik Slobode otpustio cijeli sportski sektor: Dopustio sam da treneri bježe po parkinzima

Saopštenje predsjednika Šećerbegovića

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
29.05.2023. 10:16

Ti si najodgovorniji, znači i najveći krivac! Znao si tako dugo, a ništa nisi poduzimao! Ako ništa, a ono iz moralnih razloga morao bi podnijeti neopozivu ostavku! Neka dođu novi ljudi, željni rada i dokazivanja. Vi ste srozali ugled Kluba s tako dugom i sjajnom tradicijom. Treba da se stidite, svi koji ste doprinijeli ovoj bruci i sramoti!!! Imali ste toliko prilika, toliko utakmica, koje su odlučivale o vašem opstanku, a vi ste se ponašali nonšalantno i neodgovorno, kao da ste neki seoski tim. Zaslužili ste golemi prezir svih onih koji vas vole i koji su vam pored svega tako… Read more »

Anonymous
Reply to  Anonymous
29.05.2023. 10:17

… vjerni – VAŠIH NAVIJAČA!!!

Derim
29.05.2023. 11:05

Sloboda i Čelik bježeći od nacionalista i nacionalnih stranaka završiše na dnu – valjda su se trebali ugledati na Velež (SDA), Borac (SNSD), i Sarajevo (SDA), Zrinjski (HDZ) je ionako uvijek i bio produkt nacionalizma kao i Slavija koja se digla i propala sa SDS-om. Ništa u ovoj zemlji ne može opstati ako nije po prstom nacionalista. Želju spašava samo činjenica što je veliki klub iz velikog grada sa najvećom navijačkom bazom u BiH, ali ni njima ne cvjetaju ruže već godinama.

Jasko Pecara
Reply to  Derim
29.05.2023. 14:01

Ser.e ovaj Deran-glupan ko foka.
Od koga Sloboda bježi u Tuzli, kojih to “nacionalista” i nacionalnih stranaka? Ko je na vlasti od pamtivijeka u Tuzli?
Slobodi je bivši zgradonačelnik Ðasmin dohakao, sve pokušaje za ozdravljanje kluba je godinama blokirao i sabotirao, ovo je samo logični slijed događaja. Grad Tuzla se maćehinski odnosi prema Slobodi, nikakva to tajna nije. Najlakše se ovako balasta riješiti.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM