Fantastični Stevanović zabio gol i dva puta asistirao u Švicarskoj

Miroslav Stevanović strijelac i dvostruki asistent u duelu Servettea i Basela

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

9 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nečko
25.05.2023. 22:38

Odgledao utakmicu. Sve se vrti oko njega. Servette ima istu rak ranu kao mi — slobodni udarci + korneri.

w41k3r
26.05.2023. 00:21

Stevanovic i Dedic moraju igrati na desnoj strani zajedno, to nam je trenutno gledajuci najbolji dio terena kroz koji u fazi napada mozemo nesto napraviti pogotovo u brzoj tranziciji i kontrama. U formaciji 3-5-2 koja se par puta igrala Stevanovic je ispadao iz sastava jer je poziciju wingbacka zauzimao Dedic i djelovao u oba pravca jer to moze igrati za razliku od Miroslava. Misljenja sam da samo zbog njih 2ce moramo igrati sa 4 nazad gdje ce Dedic igrati klasicnog desnog beka dok bi Stevanovic djelovao na svojoj poziciji, desno krilo.

H.D.
Reply to  w41k3r
26.05.2023. 00:50

Super, samo jos to da Rukfas shvati…kad imas ogranicen broj kvalitetni igraca, onda moras staviti ruku na srce kao selektor i shvatiti da je na prvom mjestu da ubacis kvalitet pa onda iz toga trazis formaciju a ne okrenuto.
Ali eto Hadziola zna vjerovatno bolje.

Derim
Reply to  H.D.
26.05.2023. 01:28

99% da će Hadžimudić izgubiti praktično serviran Euro na tanjiru (2 ekipe iz vrlo, vrlo, povoljne grupe idu na Europ + ima baraž u džepu – to bi imalo inteligentan menadžer i sa našim kvalitetom apsolvirao do polovine kvalifikacija – ovako su ga Slovaci već odrali, i to ponizili, 2-0).

Nečko
Reply to  Derim
26.05.2023. 20:23

“Hadžimudić”. Sram te bilo, derište bezobrazno, nekulturno.

Borat Segdiyev
26.05.2023. 10:14

Nepravedno zapostavljen u reprezentaciji. Mrni bi igrao svaku od prve minute

Anonymous
26.05.2023. 15:50

Steve igra u životnoj formi! Usto ima pošten odnos prema repki: uvije daje sve od sebe, ne kalkuliše kao neke naše ufurane “zvijezde”, tih, miran, skroman, nezamjenljiv na desnoj strani, za svakog pametnog selektora, osim za onog našeg Konjibegića ! Na kraju će izgubiti baš lahke kvalifikacije. Ma poslušajte ga kad šta priča. Nikad čuti ništa pametno. Toliko me nervira kad izvaljuje svakodnevno tolike gluposti, ili ludosti!

Hajro
26.05.2023. 19:30

Golman – Sehic
Odbrana – Kolasinac/Gazibegovic, Ahmedhodzic Hadzikadunic (Zolotic/Mujakic/BARISIC), Dedic
Lijevo Krilo – Menalo/Gazibegovic/OMEROVIC (Momak Standardan u Osijeku)
Sredina – Pjanic/Krunic i Hadziahmetovic/Tahirovic
Desno Krilo – Stevanovic/Gazibegovic/Menalo/Demorivic (Igra Slicno u Augsburgu tako)
Napad – Dzeko i Demirovic/Kodro/Bajic/ MIRSAD RAMIC – Ako je onaj Ceto Bilbija mogao dobiti poziv, neka Poziva Momka koji u Slabijem Klubu poput Konjica uspio dati cak 17 Golova. Radije Njega nego Bilbiju ili onog Mesanovica, ako vec neko mora iz nase Lige

Ima jos dosta igraca za pozivati, Adis Jasic, Emir Karic od Darmstadta

Hajro
Reply to  Hajro
26.05.2023. 19:32

…Na Emira izgleda niko ne racuna, iako je uspio uci u Bundesligu, pa Omerovic iz Osijeka kako i Barisic, pa Anes Krdzalic, koji sa 18 Godina ima ogroman potencijal da budi naslijednic Besica i Vise od toga, njega bi odmah pozivao da mu se poklanja visa medijska paznja, ali su nasi glupi ko racku

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM