Partizan i Real Madrid će večeras u Beogradu odigrati treću utakmicu u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

KLADI SE NA PARTIZAN BEZ RIZIKA!

Kladi se na Partizan, ukoliko tvoj tiket bude nedobitan dajemo ti 100% cashback.

PARTIZAN – REAL MADRID – 1 (2.65) 2 (1.55)

Partizan je prošle sedmice ponizio Real Madrid u prve dvije utakmice četvrtfinala Evrolige što je dovelo do frustracija kod aktuelnog prvaka Španije, a potom i opšte tuče na terenu zbog čega je susret broj dva okončan prije vremena.

Kao epilog svega, Partizan će pred svojim navijačima morati da odigra treći duel bez Kevina Puntera i Mathiasa Lessorta koji su suspendovani. Kapiten crno-bijelih će propustiti i meč broj četiri ako tim Željka Obradovića izgubi danas. Na drugoj strani neće biti Guerschona Yabuselea i Gabriela Decka, a upitno je hoće li Walter Tavares biti spreman.

Ono što je sigurno, beogradska “Štark Arena” će opet biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Partizan će biti oslabljen na terenu, ali će imati fanatičnu podršku navijača koji će morati da se iskažu više nego ikad prije kako bi pomogli svojim ljubimcima da čekiraju kartu za final four u Kaunasu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako vjerujete u Partizan i želite da profitirate, onda je Meridian pravo mjesto za vas jer upravo ova kladionica daje najveću kvotu za trijumf crno-bijelih, čak 2.65!

Oni nešto hrabriju mogu pokušati i sa prelazom 1/1 (pobjeda Partizana uz vođstvo na poluvremenu). Kvota na tu igru je 3.55.

Još je dosta interesantnih igara u ponudi Meridiana, a sa pobjedom Partizana možete kombinovati i broj poena.

Granica je 165.5 i ukoliko odigrate pobjedu Partizana uz manje ili više od 165.5 poena, kvota je impresivnih 5.20.

Meridian je jedina kladionica u kojoj se možete kladiti na to ko će biti najbolji strijelac na meču ili ko će postići prvu trojku.

Mi izdvajamo ova dva interesantna tipa za klađenje:

Aleksa Avramović – najbolji strijelac na meču, kvota 15. S obzirom na to da večeras ne igraju Kevin Punter i Mathias Lessort očekuje se da večeras Avramović preuzme „glavnu ulogu”.

Alen Smailagić pogađa prvi šut za trojku na meču, kvota 5. Podsjetimo, prvi meč u Madridu otvorio je sa tri trojke.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 35 KM bonusa dobrodošlice bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klađenje dobijaš i 20 KM kazino bonusa. Registruj se – i to je sve.

(Sponzorisani tekst, 18+)