Agencija Centrotours organizuje putovanje za navijače iz BiH na utakmicu Lige Šampiona između Rome i Real Madrida

Fudbaleri Rome će 17. februara u Rimu igrati prvi meč osmine finala Lige Šampiona protiv Real Madrida, a bh. dvojac koji nastupa za Romu Edin Džeko i Miralem Pjanić imat će podršku i navijača iz Bosne i Hercegovine.

Navijači iz Bosne i Hercegovine će autobusima i avionom putovati na prvu utakmicu osmine finala Lige Šampiona u Rimu u organizaciji agencije Centrotours, zvanične agencije Fudbalskog saveza BiH.

Osim same utakmice, petodnevni aranžman uključuje dva noćenja u Rimu uz posjetu Vatikanu i svim drugim historijskim i turističkim atrakcijama glavnog grada Italije u pratnji turističkog vodića.

>>> Aranžman za putovanje na Roma – Real možete pogledati OVDJE

Također, agencija Centrotours organizuje i putovanje na prijateljski meč u Cirih 27. marta kada će naša fudbalska reprezentacija igrati utakmicu sa Švicarskom. Za put u Švicarsku će također, osim autobusima, biti na raspolaganju i avionski aranžmani.

>>> Aranžman za putovanje na Švicarska – BiH možete pogledati OVDJE.

Centrotours tradicionalno orgnaizuje putovanje navijača na sve utakmice naše fudbalske reprezentacije. Sa agencijom Centrotours, bh. navijači su tokom kvalifikacija za Euro putovali u Vels, Izrael, Kipar, Belgiju i Irsku.

(Reprezentacija.ba)