FOTO/ Šta ovo znači? Hadžibegić prije treninga odvojio Hadžikadunića i ozbiljno razgovarao sa njim

Selektor Faruk Hadžibegić je na samom početku treninga imao poseban razgovor sa stoperom Dennisom Hadžikadunićem (24)

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

15 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nečko
22.03.2023. 22:01

Znači da su pričali.

Guest
Reply to  Nečko
23.03.2023. 09:53

Ja, ali novinar hoce da zna sta li su pricali 🙂

Anonymous
22.03.2023. 22:33

Deficitarni smo na tim pozicijama, nema Kolašinca. Faktički imamo samo jednog lijevog beka, Gazibegovića. Ono sve jalovo: Hadžikadunić, Saničanin, Kovačević, Duljević i da ne nabrajam dalje. Tanka nam lijeva strana. Faruk je izvršio dobrim dijelom loš izbor igrača! Nažalost!

Skautinjo
Reply to  Anonymous
23.03.2023. 05:46

U principu se slažem, samo Gazibegović nije lijevi bek. Prije će to Dedić igrati, koji je u zadnje dvije sezone puno češće dobijao šansu i na lijevom beku. U 4-5-1 radije želim vidjeti Dedića lijevo i Juku desno, sa Mikijem ispred. Škripit će lijevo jer sa 4 nazad nemamo klasično lijevo krilo, najbliži mi se čini tu Demirović koji u Augsburgu dosta često igra lijevo krilo, iako u drugačijoj formaciji. U 3-5-2 bih na krilima dao prednost Dediću lijevo i Mikiju desno, samo što nam onda fali lijevi stoper pored Hadžikadune kao centralnog i Anela kao desnog stopera. Niko od… Read more »

BiH
22.03.2023. 22:52

Znaci hoce da gura Sanicanina ili Milicevic ispred njega………… katastrofalne grijeska se prave!! Sta da kazem osim politika se mjesa. Djete igra u La Ligu, dobro tek je dosao treba mu malo vremena logicno i mozda je konkurencija momentalno bolja u ovom trenutku, sta je sasvim normalno, ali mi uvjek ocekivamo da kad dodje igrac u nekim klubu da bude standardan odma! Pa nije ovo amaterska liga gdje igraju baustelaci i seljaci, tipicni mentalitet. Neka sanjaju neki ovi igraci da igraju u takvim ligama kao ovaj momak itd.

Anonymous
Reply to  BiH
23.03.2023. 00:00

neigra u La Liga jer nije ni minutu zaigrao u La Liga… jednostavno nema spremnost za igre. 5 mjeseci bez minute. Milicevic je najbolja opcija, da Sanicanina ne spominjen, jer on neigra ni u Srbiji…

BiH
Reply to  Anonymous
23.03.2023. 07:01

Pa sta ako nije igrao? 4 mjeseci nije igrao utakmicu tacno. Ne znaci da nije spreman, ne bih ni dobio poziv. Bolje sjediti na klupi u klubu kao sto je Mallorca igrati u La Ligu, konkurencija mu je jaka Mallorca pobjedila cak Madrid nedavno i to kad je tek dosao.. ja neznam kakvi ste vi ljudi, ili nemate pamet u glavi ili su vam neki igraci draznji, za mene realno Hadzikadunic treba se naci u prvoj postavi, pa onda Milicevic/Kovacevic cak je Kovacevic mozda posle Hadzikadunica bolja opcija, a tek onda dolazi Sanicanin. Realno 100%.

Derim
Reply to  BiH
23.03.2023. 00:48

dvije trečine je presjedio na tribinama, a trečinu tekmi na klupi – na terenu u igri nije proveo ni sekunde u La-la ligi.

BiH Zmaj
22.03.2023. 22:56

Realno nemamo bolje. Hadzikadunic treba sa anelom u prvih 11 bez obzira sto je na klupi u spaniji. Bolje trenirati i biti na klupi u La ligi nego biti redovan u partizanu i larnaci.

Krv
22.03.2023. 23:18

Rekao bih Hadzibegic necu da kvarim dynamiku sto je se gradila u proteklim godinama pa zato nesmije praviti previse izmjene, stvarno ja nemogu da razumijem ovake glupe izjave! Ja mislim da je bitno rotirati igrace davati sanse drugim igracima posto smo svjetski prvaci i plasiramo se svaki puf na veliko takmicenje, naravno sala. Gubimo previse utakmica, odbrana nam je faktor za ovo. Zato sto, kakva dynamika, sto postavljati igrace jedne te iste a gubimo utakmice. Dodjite sebi ljudi!

H.D.
Reply to  Krv
22.03.2023. 23:32

I najbolja odbrana ce puknuti ako nemozes je rasteretiti kvalitetnim napadima. Treba ga pustiti da igra iako jos uvijek nije zaigrao za Mallorcu, bas je to mozda rijesenj i da klub vidi koliko je ovaj igrac vazan za reprezentaciju. I nazalost kvalitetnijeg pokraj Ahmedhodzica nemamo.

Derim
23.03.2023. 00:43

Ja mislim da su raspravljali čija amidžinica crnu vunu prede nedeljom, i kojom rukom drži predivo a kojom vunu, jer vidi se kako Faruk pokazuje da njegova amidžinica namotava vunu na desnu, a vjerovatno je kod Denisa lijevom, tako da ne bude zabune.

Anonymous
23.03.2023. 04:27

Osobno mislim da nije realno da igra posto nije igrao skoro 4 mjeseca. Trening i utakmice nije isto sto se tice takmicarske spreme. Mozda na svjezinu moze odigrati poluvrijeme, ali to bi bilo rizik po meni. U ovom trenutku jedina opcija je Milicevic koji ipak igra u Evropskim takmicenjima i to dobro igra. Ostalo nije kvalitet.

Anonymous
23.03.2023. 04:53

Pa ovdje svi ste selektori hanti se ljudi,,95%vas loptu udario ispred skolskog dvorista,,svi znate kao ko treba ko nije spreman,,znaju oni kako koga najbolje postaviti trenutno,,opustite se malo

Mirnes
23.03.2023. 05:21

A nije mi jasno jesul napravili jedan krug il dva…

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM