Anđela Delić otvorila dušu: Nismo dobili ni “5 KM”, hvala ljudima iz Saveza

Post košarkašice Delić

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
13.02.2023. 10:52

Nista gasi motaj Kablove u zenskoj kosarci ,malo je trajalo 2 godine euforija,,,sad se vidi da Jones sama igrala ,,uz duzno postovanje Marici Gajic,,ostale nazalost nisu kalibra za neke uspjehe ,,

realan
Reply to  Anonymous
13.02.2023. 11:19

nije poenta u tome kakve ce rezultate imati reprezentacija,nego je vazno da opstane da nase djevojke igraju za svoju zemlju a ne da idu u hr i srb .Poenta je da se nasa djeca uče da vole svoju zemlju i da igraju za nju ,mi smo i tako mali i preslabi da bi ocekivali neke velike uspjehe uspjeh je opstati u ovim teskim vremenima a rezultati su u drugom planu .Svi navijaci moraju to svatiti da ne smijemo motati kablove tako olako jer to jedva cekaju nasi susjedi zato nam vazda i opstruisu rad reprezentacija ne samo zenske nego i… Read more »

Guest
Reply to  realan
13.02.2023. 12:01

Tacno tako. 5 mjesto na EP je bilo nerealno. Treba ulagati u bilo koji sport, to je vazna komponenta u stvaranju i odrzavanju jedne drzave.
Sto se tice djevojaka, gledao sam protiv Makedonije, potpuno nova, mlada ekipa koja nije za evropskog trenutno. Sto mi je trenutno zapalo za oko (bez ikakvog politickog ili nacionalnog konteksta), opet kao i u ostalim zenskim sportovima, bosnjakinja skoro da nema. Zasto, to neznam. Mozda bi trebali da se kao drustvo, narod ili cak unutar porodice same zapitaju zasto se djevojcice ne bave sportom u danasnjem, modernom vremenu.

Anonymous
Reply to  Guest
13.02.2023. 15:12

Kod nas je najjaci sport kladionica

Anonymous
Reply to  Anonymous
13.02.2023. 16:26

Trebao te je babo svrsiti u kondom,da ti budes ugasit

Anonymous
13.02.2023. 16:25

Zasto se nije djevojkama obezbijedilo sve sto im je potrebno???
Ko je kriv???

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM