Hrvatski Germanijak prenosi da je Sergej Jakirović novi trener Rijeke i da će 5. decembra početi pripreme za proljetni dio sezone.

“Ako se u posljednji tren ne dogodi neki čudesni obrat, nogometaši Rijeke u ponedjeljak 5. prosinca pod vodstvom novog trenera Sergeja Jakirovića ući će u pripreme za proljetni dio sezone. Pitanje trenera u nadolazećem će tjednu biti stavljeno ad acta, Bijeli će dobiti veoma dobrog stručnjaka koji se u ovom trenutku doima pravi izbor klupskog vodstva na čelu s predsjednikom i vlasnikom Damirom Miškovićem, a Jakirović pred sebe izazov vraćanje posrnule Rijeke u vrh hrvatskog nogometa”, piše Germanijak.

Rijeka je nakon prvog dijela sezone tek na osmom mjestu, daleko od svojih očekivanja, a mjesto koje vodi u Europu je udaljeno 15 bodova.

Zrinjski će se tako naći u velikom problemu, Jakirović je stvario sjajnu ekipu koja je osvojila titulu prvaka BiH i trenutno je glavni favorit za odbranu titule.

Jakirović je ranije igrao za Rijeku, a hrvatski mediji navode kako je u HNL-u radio jako dobar posao u Gorici i smatraju da će nekadašnji reprezentativac BiH biti pravo rješenje za Rijeku.

(Reprezentacija.ba)