Muhamed Bešić pokrenuo zvaničnu Facebook stranicu

Muhamed Bešić stigao je na Facebook Naš reprezentativac i prvotimac engleskog Evertona Muhamed Bešić pokrenuo je zvaničnu Facebook stranicu. Ovo će biti jedina zvanična Facebook stranica putem koje će Muhamed imati komunikaciju sa svojim fanovima. Facebook stranica Muhameda Bešića pokrenuta je danas i jedina je oficijelna stranica našeg reprezentativca na ovoj društvenoj mreži. Svi navijači naše […]

Povratak na članak
12 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Muhamede lijepo ti je ime i slavno,razumijem i tvoju mladost ali nisi smio toliko da se istetoviras mislim da ce ti biti zao jednog dana zbog toga !
09.12.2015. 16:17

Montreal

okan
09.12.2015. 16:42

U Engleskoj sve manje igra a kod nas sve vecu zvijezdu glumi..

Bosanac
Reply to  okan
09.12.2015. 17:01

Ma seljacino jedna, covjek je povrijeden ima dva mjeseca. Prije nego sto se pravis pametan i pljujes na momka, koji UVIJEK pruzi sjajne partije za repku i zasluzen da totalno “glumi” zvijezdu, znaj od sta se radi…

Jadan nas narod sa ovakvim… Samo naprijed, Mume!!

okan
Reply to  Bosanac
09.12.2015. 18:10

Razlicito misljenje nije pljuvanje,pljuvanje je karakteristicno takvim kao sto si ti koji misle da su uvijek upravu,Besic je dobro poceo ali bahatost i prgavost mu nece pomoci u karijeri,u Evertonu sigurno nikada nebi pljunuo protivnickog igraca a kod nas moze i da pljuje i da protestuje i da ne slusa nikoga,jos on treba da sazrijeva a sad nije povredjen pa opet klupu grije..

Bosanac
Reply to  okan
09.12.2015. 19:35

Razlicito misljenje? Tvoje misljenje uopce nije upravu, jer Mume jos nije spreman za tekme, seljacino jedna. Izgleda ti nemas pojma od fudbala… Za povredu kakvu je Besic imo, i pogotovo sto igra u PL, njemu treba ne samo d ozdravi, nego da se vrati fitness prije nego sto moze zaigrat… On je sam izjavio, NE ZELIM da zurim da se vratim od ove povrede, jer je ovo jako zeznuta… A da ti PLJUJES na njega, kao sto jesi kad si reko da “glumi zvjezdu”, covjek samo prica od srca, izrazio ljubav prema domovini i igra sa srcem na terenu. Ti… Read more »

BiH
Reply to  okan
09.12.2015. 20:00

“zvijezdu glumi”

“Nisam pljuvo”

Ok, seljacino jedna… I nije ozdravio, jos uvjek nije match fit, procitaj nesto pa ces znati…

okan
Reply to  BiH
09.12.2015. 20:07

On je bio rezerva i prije povrede,ja mu zelim sve najbolje ali nek se prvo dokaze u Engleskoj,2 sezone je tamo a koliko ima odigranih utakmica,kad vec citas onda bi trebao da i to znas,pljuvati zvaku na protivnickog igraca je debilski al et mladost ludost valjda je naucio nesta iz tog ili ce se ugledati na Spahica..

BiH
Reply to  okan
09.12.2015. 20:18

Hahaha, sad stvarno znam da se nerazumijes nikako u fudbal. Martinez i SVAK je hvalio da je zaigrao VISE nego sto je ocekivano prosle sezone, pogotovo sto je mlad i sto je doso iz Madarske….

Ti bi odma da on bude Messi, jaooo pa stvarno skim se raspravljam…

okan
Reply to  BiH
09.12.2015. 21:42

Dobro je poceo ali se brzo uzdigao,Everton je trebalo da mu bude odskocna daska u karijeri ali ja sada mislim da ce iz Evertona otici u neki slabiji klub a ne jaci i iz Njemacke je otjeran zbog nediscipline,svi ga hvale a igra sve manje i manje,cudno je tu nesta..

Anonymous
Reply to  Bosanac
09.12.2015. 18:22

davnih dana je on ozdravio a nema ga ni u rezervi, kao sto nema hajrovica u ajvaru i medunjanina u deportivu

okan
Reply to  Anonymous
09.12.2015. 19:15

Ali zato su standardni u reprezentaciji,igraci koji u 2 god izmjenjaju 3 kluba i u svakom su ili rezerve ili na tribinama dobijaju poziv za reprezentaciju,to ima samo u banana drzavama,Ibisevic je proslu sezonu proveo na tribini ali pozivi su bili redovni,pa kad se raspadnemo protiv ekipe kao sto je irska cude se nesto..

Anonymous
09.12.2015. 20:21

Hahah mogo si Muhamede komotno otvorit dispecerku agenciju za kamione ja mislim dasi ti zavrsio s Evertonom i Engleskom ligom uvijek je ona poslovica bila tica koja rano propjeva brzo se usere ja i ti sa svojim ponasanjem dogura daleko al hajd zivi bili pa vidjeli

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM