FOTO/ Zmajevi trenirali u Bukureštu uoči utakmice sa Rumunijom

Reprezentativci BiH obavili službeni trening pred susret sa Rumunima

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

8 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Zlaja
25.09.2022. 19:57

Daj tog šarića da vidimo kakav je,ove ostale rezerve što su prije nastupale svi već znamo i tu se radi uglavnom o menadžerskim igračima pirić,duljević,šerbečić,danilović,sušić i slični svi igraju za trećerazredne timove a neki ni tu ne igraju kao duljević što grije klupu u hansi koja je deseta u drugoj ligi,šerbečić u norveškoj u ekipi koja se bori za opstanak,danilović u drugoj portugalskoj u ekipi koja se bori za opstanak,sušić koji ni na kipru ne igra,eto takvi igrači će sutra da nastupe u reprezentaciji koja bi trebala biti najjače što imamo i posle kažu što pljuješ selektora,pa zato što pravi… Read more »

Marshal
Reply to  Zlaja
25.09.2022. 21:54

Aferim Zlaja !

Hajro
Reply to  Zlaja
25.09.2022. 22:54

Serbecic je apsolutno standardan u norveskoj i ne bih me cudilo da mjenja klub do kraja godine, zaboravio si milicevica a za ostale se slazem.

H.D.
26.09.2022. 02:51

Nadam se Šariću i Šerbečiću

Sredinom
26.09.2022. 10:42

Pjanić se svim silama borio da dobije crveni karton protiv Crne Gore , zašto to samo on zna ! Mi nemamo vezni red nit Petev pokušava da nešto uradi a Cimirot ,Hadžiahmetović i Gojak ne pokazuju ni milimetar volje i želje svojin nastupima !

Trenercina
Reply to  Sredinom
26.09.2022. 13:14

Pjana jeste dobio glup drugi zuti, ali se vidi iz aviona da je fizicki tanak trentuno, tek je poceo igrati nakon duze pauze. Ne treba pretjerivati, Prcic je bio kartoniran, vjerovatno ce zamjeniti Pjanica kod kojeg znamo sta zna, mene interesuje kako se mozemo postaviti bez njega, ko je kadar da preuzme konce igre bez Pjane. Prcic je i u klubu najblizi onome sto Pjanic igra kod nas, niski/dubinski playmaker koji sem posjeda lopte u pas-igri forsira dugu loptu. Nadam se da ce Saric dobiti solidnu minutazu – pravo je interesantan igrac, jedan od rijetkih u ovoj grupi igraca koji… Read more »

Trenercina
Reply to  Trenercina
26.09.2022. 13:20

Da dodam, ono sto smo ocekivali od Gojaka u zadnjih par godina, da bude ta spona sredine i napada, najprije cemo dobiti u Saricu, koji se za razliku od Gojaka po potrebi zna i na krilo izvuci, preko krila ubaciti u sredinu. Gojak je cvrsci igrac, ali Saric brzi i dinamicniji igrac, pogotovo u pogledu na startnu brzinu. Krunic je na poziciji centralnog veznog svakako promasaj, on kao i Pjanic mora nize da igra. Ako uopce bude volje za daljnje nastupe u reprezentaciji od Radeta nakon ove pokazane kurcobolje sa navodnom povredom.

Zlaja
Reply to  Sredinom
26.09.2022. 15:45

Pjanić je bio najbolji u veznom redu,utakmica bez greške,isto tako i prošlu protiv finske,a vidim masovno ga prozivaju,zašto, to se ne zna,ili su se aktivirali dušmani repke ili ljudi koji nemaju pojma o fudbalu,ili treća opcija oni što ni ne gledaju utakmice ali su navikli da prozivaju pjanića pa ajde da ga opet pljunu

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM