Ove sedmice odigrane su revanš utakmice drugih pretkola Lige Šampiona i Konf. lige, a u nastavku donosimo pregled nastupa klubova iz BiH, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Sj. Makedonije.

Bosna i Hercegovina:

Zrinjski – Igra treće pretkolo protiv Tobola (Kazahstan). U drugom pretkolu eliminisao Tiranu (Albanija) sa ukupnih 4:2, a u prvom pretkolu Lige Šampiona poražen od Sheriffa (Moldavija) sa 1:0.

Tuzla City – Eliminisana u drugom pretkolu Konf. lige od Az Alkmaara (Nizozemska) sa 5:0. U prvom pretkolu bolji od Tra Pennea (San Marino) sa 10:0.

Velež – Eliminisan u drugom pretkolu od Hamrun Spartansa (Malta) sa ukupnih 2:0.

Borac – Eliminisan u prvom pretkolu od B36 (Farski Otoci) nakon penala.

Hrvatska:

Dinamo Zagreb – U trećem pretkolu Lige Šampiona igra protiv Ludogoretsa (Bugarska). U drugom pretkolu su bili bolji od Shkupija (Makedonija) sa 3:2.

Hajduk – U trećem pretkolu Konf. lige igraju protiv Guimaraesa (Portugal).

Osijek – Eliminisan u drugom pretkolu Konf. lige od Kyzylzhara (Kazahstan) sa 4:3.

Rijeka – Eliminisana u drugom pretkolu Konf. lige od Djurgarden (Švedska) sa 4:1.

Srbija:

Crvena zvezda – U trećem pretkolu Lige Šampiona igraju protiv Pyunika (Armenija).

Partizan – U trećem pretkolu Europa Lige igraju protiv AEK Larnace (Kipar).

Čukarički – U trećem pretkolu Konf. lige igraju protiv Twentea (Nizozemska). U drugom pretkolu su eliminisali Racing (Luksemburg) sa 8:1.

Radnički Niš – U drugom pretkolu Konf. lige poraženi od Gzire (Malta) nakon penala.

Crna Gora:

Sutjeska – Eliminisani u drugom pretkolu Konf. lige od Klaksvika (Farski Otoci) sa 1:0. U prvom pretkolu Lige Šampiona eliminisani od Ludogoretsa sa 3:0.

Budućnost – U drugom pretkolu Konf. lige eliminisani od Breidablika (Island) sa 3:2. U prvom pretkolu bolji od Llapija (Kosovo) sa 4:2.

Iskra – U prvom pretkolu poraženi od Lacija (Albanija) sa ukupnih 1:0.

Dečić – U prvom pretkolu eliminisani od Dinamo Minska (Bjelorusija) sa 3:2.

Slovenija:

Maribor – U trećem pretkolu Europa Lige igraju protiv HJK Helsinki (Finska). U prvom pretkolu Lige Šampiona bolji od Soligorska sa 2:0, u drugom pretkolu eliminisani od Sheriffa sa 1:0.

Koper – Eliminisani u drugom pretkolu Konf. lige od Vaduza (Lihtenštajn) sa 2:1.

Olimpija – Eliminisani u drugom pretkolu Konf. lige od Sepsija (Rumunija) nakon penala. U prvom pretkolu bolji od Differdange (Luksemburg) sa 3:2.

Mura – Eliminisani u drugom pretkolu Konf. lige od St. Patricksa (Irska) sa 2:1. U prvom pretkolu bolji od Sf.Gheorghe sa 4:2 (Moldavija).

Sj. Makedonija:

Shkupi – U trećem pretkolu Europa Lige igraju sa Shamrock Rovers (Irska). U prvom pretkolu Lige Šampiona bolji od Lincolna sa 3:2, u drugom pretkolu eliminisani od Dinama sa 3:2.

Makedonija GP – U drugom pretkolu Konf. lige eliminisani od CSKA Sofija sa 4:0.

Shkendija – U trećem pretkolu Konf. lige igraju protiv AIK-a (Švedska). U prvom pretkolu eliminisali Ararat (Armenija) sa 4:2. U drugom pretkolu bolji od Valmeire (Latvija) sa 5:2.

Akademija Pandev – Eliminisani u prvom pretkolu Konf. lige od Lechiae (Poljska) sa 6:2.

(Reprezentacija.ba)