Selektor U17 reprezentacije Bosne i Hercegovine, Nermin Šabić (48), proživio je pravu životnu dramu, saznaju i prenose Sportske.ba.

Dugo će bh. selektor pamtiti ovo ljeto. Odmor se pretvorio u pravu dramu. Život mu je spasila supruga. Nakon pet dana borbe za život došao je sebi. Bivši veznjak Čelika, Crvene Zvezde, Dinama, Zadra, Osijeka, Želje.., dobio je bitku za život.

Jednom je nogom bio na drugom svijetu. Nermin Šabić, selektor kadetske reprezentacije BiH, vratio se sretan s mora gdje je ljetovao s porodicom. Sretan, ne zbog odmora već što se vratio u život.

Izvor portala Sportske.ba tvrdi kako je Šabiću pozlilo u apartmanu u večernjim satima. U tom je trenutku uz Šabića bila porodica, supruga i tast vrhunski liječnik. Tek nakon nekoliko dana oporavka Šabić je počeo jesti i komunicirati.

Bh. selektor je odmor provodio u Brelima, a nakon naporne sezone, u kojoj je s kadetima izborio plasman u elitni krug. Sada stvara jednu novu generaciju U 17. Za desetak dana je zakazao kamp za potencijalne reprezentativce.

(Reprezentacija.ba)