FOTO/ Tribine Bilinog Polja: Susret Ibiševića, Muslimovića i Džeke, Hadžibegić se vratio na utakmice reprezentacije

Na tribinama Bilinog Polja poznata lica iz bh. fudbala


Tribine Bilinog Polja: Susret Ibiševića, Muslimovića i Džeke, Hadžibegić se vratio na utakmice reprezentacije
Foto: Društvene mreže

Bilino Polje izgledalo je kao nekada prije, a za utakmicu se tražila karta više. Navijači su prepoznali zalaganje i želju igrača, i dali im punu podršku.

Iako bi bilo najpoštenije kao zahvalu objaviti fotografiju svakog navijača koji je sinoć bio na Bilinom Polju, to je nemoguće, pa ćemo se fokusirati na javne ličnosti koje su gledale uživo BiH – Finska.

Najviše nas je obradovao dolazak Vedada Ibiševića i Zlatana Muslimovića na utakmicu. Poslije utakmice susreli su se i fotografisali sa Edinom Džekom i probudili mnoge divne uspomene na vrijeme kada su sva trojica žarili i palili u dresu BiH. Zajedno su za BiH dali 103 gola.

Na tribinama smo vidjeli još Faruka Hadžibegića, koji se godinama nije pojavljivao na utakmicama reprezentacije BiH, iako je svojevremeno bio član Komiteta za normalizaciju FS BiH.

Haždibegić i Zeljković, Foto: Damir Hajdarbašić, Reprezentacija.ba
Zlatan Muslimović, Foto: FS BiH
Zlatan Muslimović, Foto: FS BiH

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
15.06.2022. 12:21

Lijepo ovo vdijet da se vraca konacno zar i atmosfera na nasim tribinama kad je Drzavna reprezentacija u pitanju.! Rezultati pomaka su mali ali su tu, i odma se sve mijenja. . Ako Bog da da se vrati makar 50% stare slave i veselja . Eh Gdje bi nam bio kraj veselju , da samo malo bili pametiniji i plasirali se u Qatar 🙁

Anonymous
15.06.2022. 17:15

Vadad bi trebao da bude najbitnija osoba za Demirovica

hemi28
16.06.2022. 06:57

Ovaj Zlatan se jednom radja , najveca legenda ikada za mene , naravno Vedo je ljudina al ovaj je legenda . dzeko je Dzeko

Anonymous
Reply to  hemi28
18.06.2022. 16:34

Vedo je stvarno simpatičan i fin Cova… Legenda naša