FOTO/ U Sloveniji pišu o posebnim čarapama Miralema Pjanića u kojima je igrao protiv Finske, a koje na sebi imaju zastavu BiH

Miralem Pjanić igrao u čarapama branda “GO4GOAL”


U Sloveniji pišu o posebnim čarapama Miralema Pjanića u kojima je igrao protiv Finske, a koje na sebi imaju zastavu BiH
Foto: Damir Hajdarbašić, Reprezentacija.ba

Miralem Pjanić (32) sjajno je odigrao utakmice u Ligi Nacija za reprezentaciju BiH, a svoju najbolju partiju u ovom ciklusu pružio je sinoć protiv Finske.

U Sloveniji se, zanimljivo, posebno piše o Pjanićevim čarapama sa zastavom BiH, koje su mu izgleda dodatno pomogle u njegovim dobrim nastupima.

Kako pišu Slovenci, Pjanić je posljednje utakmice igrao u čarapama branda “GO4GOAL“.

Ako je vjerovati stranici firme GO4GOAL.net iste čarape koje se proizvode u Sloveniji su nosili i Rade Krunić i Dino Hotić.

GO4GOAL su inteligentno dizajnirane sportske čarape protiv klizanja koje smo razvili u suradnji s brojnim stručnjacima i sportašima. Pogodno za profesionalne i rekreativne sportaše. GO4GOAL čarape povećavaju stabilnost i prianjanje, što doprinosi većoj eksplozivnosti i učinkovitosti u kretanju. Mogućnost dizajna i veličina je prilagodljiva” navode iz ove firme.

Foto: GO4GOAL
Foto: Damir Hajdarbašić, Reprezentacija.ba
Foto: Damir Hajdarbašić, Reprezentacija.ba
Rade Krunić u “go4goal” čarapama za zastavom BiH
Dino Hotić sa čarapama “go4goal” sa zastavom BiH

Gol iz penala, a onda fantastične asistencije i pasovi koje je Džeko pretvorio u golove podsjetili su zašto je Miralem Pjanić igrač koji je na sebe obukao dres Barcelone, Juventusa, Rome…

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
15.06.2022. 16:22

Nema on pojma. Takvih igraca imas u svakom amaterskom klubu. On je samo imao srece i nista vise. Zaista prosjecan igrac.

Amita
Reply to  Anonymous
15.06.2022. 16:43

Imaš ti veze majmune jedan On je ponos BiH

Smail Bulic
15.06.2022. 17:53

Rekao sam ja ovim neznalcima nogometa da reprezentacija bez Pjanica cista 0.Momku samo treba igra,a jedini je koji igra na svakoj poziciji od mnogo njih profesionalaca.Smail

Nino
16.06.2022. 00:33

Sta slovence briga za pjaniceve carape. Imate vi i drugih briga brinite se o svojoj reprezentaciji ,odJ od BIH