Jedna grupa bh. navijača ostala je bez svog kombija koji je neko zapalio u Podgorici u subotu.

Nakon toga domaći navijači su se zvanično organizovali da prikupe finansijsku pomoć za kupovinu novog kombija, a njima se pridružio gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković koji se i javno oglasio na ovu temu.

“Hvala momcima iz Ultra CG na tome što su nas učinili ponosnim. Uz ponovljeno izvinjenje našim prijateljima iz Bosne i Hercegovine zbog jučerašnjeg paljenja kombija Grad Podgorica će podržati akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog”, napisao je Vuković na Twitteru.

Našim navijačima pomoć u smještaju i prevozu nakon utakmice ponudila je i RTV Crne Gore.

“Ultra Crna Gora kao centralna tribina koja pod svojim okriljem okuplja sve grupe svih gradova, poziva javnost da nam se pridruži u skupljanju novčanih sredstava kako bi vlasnicima zapaljenog kombija bosanskih tablica kupili novi, jer ‘zaisto nećete tako kući odit, iz ove časne i junačke zemlje”, navodi se u saopštenju ove grupe navijača. Vlasnika pozivamo da nas, kad mu urucimo donaciju, časti po burek sa sirom. Ajmo Crna Goro”, navodi se u saopštenju ove grupe navijača uz žiro račun na koji se mogu vršiti uplate.” napisali su navijači Crne Gore nakon utakmice.

Crna Gora i BiH su odigrali 1:1 u trećem kolu Lige Nacija u subotu u Podgorici.

(Reprezentacija.ba)