Selekcije Crne Gore i BiH su sinoć u Podgorici odigrale 1:1 u meču UEFA B Lige Nacija, a duel je obilježila sjajna atmosfera te fer navijanje navijača obje reprezentacije.

Nažalost, jedini incident dogodio se prije utakmice kada su nepoznate osobe zapalile kombi bh. navijača u Podgorici.

Ipak, najvatrenije udruženje navijača reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” pokrenulo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu kombija vlasniku iz naše države.

“Ultra Crna Gora kao centralna tribina koja pod svojim okriljem okuplja sve grupe svih gradova, poziva javnost da nam se pridruži u skupljanju novčanih sredstava kako bi vlasnicima zapaljenog kombija bosanskih tablica kupili novi, jer ‘zaisto nećete tako kući odit, iz ove časne i junačke zemlje”, navodi se u saopštenju ove grupe navijača. Vlasnika pozivamo da nas, kad mu urucimo donaciju, časti po burek sa sirom. Ajmo Crna Goro”, navodi se u saopštenju ove grupe navijača uz žiro račun na koji se mogu vršiti uplate.

Također, i Radio i Televizija Crne Gore ponudila smještaj i prijevoz našim navijačima koji su ostali bez kombija i taj gest je za svaku pohvalu.

(Reprezentacija.ba)