Potpredsjednik Zrinjskog i prvi čovjek Abraham grupe, Amir Gross Kabiri, govorio je o sjajnoj sezoni Plemića i najavio nova ulaganja u mostarski tim.

“Ovo prvenstvo bit će zapisano zlatnim slovima u povijesti kluba, ne samo zato što smo oborili sve moguće rekorde na terenu, već zato što imamo tim izuzetno velikodušnih i skromnih pojedinaca koje vodi trener Sergej Jakirović, sjajan primjer beskompromisnog profesionalca. S takvim duhom, vodstvom i dosljednošću, siguran sam da ćemo se nastaviti boriti za titule i veseliti naše navijače. Ipak, sezona nije još završena. Moramo ostati usredotočeni i čvrsti do posljednjeg trenutka”, kazao je Kabiri, pa dodao:

“Naša odgovornost je održati klub stabilnim i konkurentnim dugi niz godina, a to se može postići samo ulaganjem u infrastrukturu i odgovarajuće prostore za treniranje koji će služiti svim našim sastavima. Trebamo nastojati postaviti temelje za prikladne terene te nabaviti modernu opremu kako bismo pomogli našim mlađim uzrastima u maksimiziranju sposobnosti i postojećeg potencijala. Moramo se razvijati kao funkcionalnija i snažnija organizacija te planirati pet godina unaprijed”, dodao je Kabiri.

Kabiri je izraelski tajkun, a u rukovodstvo Zrinjskog ušao je u januaru ove godine.

Zrinjski je čak sedam kola prije kraja osigurao titulu prvaka Bosne i Hercegovine i pokazao dominaciju u ovogodišnjoj Premijer ligi BiH.

(Reprezentacija.ba)