Večeras će se odigrati dvije uzvratne utakmice 1/8 finala Lige Šampiona, a sastaju se Juventus – Villareal i Lille – Chelsea.

Juventus – Villareal

Prvi susret Villareala i Juventusa završen je remijem 1:1 i večerašnji duel obje ekipe dočekuju uz vjeru da mogu proći u 1/4 finale Lige Šampiona.

Juventus je u nizu od četiri uzastopne pobjede i protekli vikend su lako savladali Sampdoriju u gostima sa 3:1. Villareal je bio bolji na svom terenu od Celte Vigo sa 1:0.

Stara dama je blagi favorit na meču. Kladionica MaxBet na dan utakmice nudi kvotu 2.10 na pobjedu Juventusa. Ostale kvote sa ovog duela možete pogledati ovdje.

Utakmica se igra u 21:00 sati uz direktan TV prijenos na Areni Sport.

Lille – Chelsea

Utakmica u kojoj je putnik u 1/4 finale skoro pa poznat, mada je u fudbalu sve moguće i prednost od 2:0 koju ima Chelsea iz prvog meča je dostižna.

Londonci imaju četiri uzastopne pobjede, a u vikendu iza nas pobijedili su Newcastle sa 1:0. Lille je kući remizirao sa St. Etienne 0:0.

Chelsea je večeras favorit u Francuskoj. Kladionica MaxBet na dan utakmice nudi koeficijent 1.98 na pobjedu Plavaca. Ostale kvote sa ovog duela možete pogledati ovdje.

Utakmica se igra u 21:00 sati uz direktan TV prijenos na Areni Sport.

(Reprezentacija.ba)