Koliko košta učlanjenje u Klub Reprezentacije?

Učlanjenje u Klub Reprezentacije je besplatno.

Kako se učlaniti u Klub Reprezentacije?

U Klub Reprezentacije se možete učlaniti na dva načina. Prvi način je Facebook registracija u kojoj je dovoljno samo kliknuti na dugme "Učlani se putem Facebook-a" i u nekoliko koraka automatski se učlaniti u Klub. Drugi način je popunjavanje forme za registraciju u Klub Reprezentacije.

Zašto se učlaniti u Klub Reprezentacije?

Članovi Kluba Reprezentacije automatski učestvuju u mnogobrojnim nagradnim igrama u kojima svake sedmice mogu osvojiti originalne dresove reprezentacije, navijačke majice, šalove, kape, poklone. Prije svake utakmice Zmajeva nagrađujemo članove Kluba sa ulaznicama. 

Osim učešća u nagradnim igrama, članovi Kluba Reprezentacije na svojim e-mail adresama mogu očekivati ekskluzivne sadržaje, intervjue, video snimke i mnoge druge pogodnosti.

Također, članovi Kluba Reprezentacije mogu na Reprezentacija.ba portal upload-ovati svoje navijačke fotografije, a one najljepše ćemo povremeno nagraditi vrijednim navijačkim poklonima.

Imam problem sa učlanjenjem!

Molimo sve korisnike koji imaju problem sa učlanjenjem da nam na mail "klub@reprezentacija.ba" pošalju svoje korisničko ime i e-mail adresu sa koje su se pokušali registrovati, kako bi smo u što hitnijem roku riješili njihov problem registracije.

(Reprezentacija.ba)