Navijači Veleža utrčali na teren i prekinuli susret protiv Borca

Duel Veleža i Borca prekinut kod rezultata 0:2

Povratak na članak
13 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Samir
21.09.2021. 22:06

Spravom su utrcali.Sudije svako kolo kasape igrace Veleza Sa zutim kartonima. Ove sudije nisu za opstinskih Liga.Stvarno su katastrofa.Borcu se navlaci iz utakmice u utakmicu.Najbolje istupiti iz ove smijesne lige.

Ivo
Reply to  Samir
21.09.2021. 22:19

Sad ćete i i stupiti a pitajte Tuzlu ko posla glavnog. A nemože nazor.Čestitka Borcu,pustili im sredinu i čekali kontru. Zrinjski šampion.

Marshal
Reply to  Samir
21.09.2021. 23:12

Opet se steli Borcu. Steta sto nsvijaci nisu stigli sudiju koji za sici unistava fer play. Velez pod hitno da pokrene zalbu prema savezu ako ne reaguju i suspenduju sudije koje iz kola u kolo stele rezultate onda pisati uefi. Ovo je prevrsilo sve granice razuma.

Grom
21.09.2021. 22:07

Gdje god Borac igra pravi se tenzija i pritisak na sudije. Šta je Velež oštećen? Budale koje su ušle na teren odoše kući a Velež dugo neće biti domaćin. Ali sve se vrati.

Derim
21.09.2021. 22:30

Gledao sam tekmu i nikakvog razloga nije bilo za tenzije! Borac ima bolji tim i nije niakvo čudo da im se negdje otvorilo – što kaže ovaj gore, pustili su ih da pate loptu i onda im složili dvije kontre. A ovaj ulazak na teren, to može samo u našoj lijepoj i plemenskoj džungli – sutra će se to desiti u Banja Luci a prekosutra Pod B.B., itd, itd.

Deremti okot
Reply to  Derim
21.09.2021. 22:39

Kopile g3nocidno, naprcim ti se okota genocidnog.potpisi se #vojim pravim kmetovskim i enom, a ne ovako.Aliti sipiiicka i nesmijes,jebbem tiokot u okotu kmetovski

Asko
21.09.2021. 22:32

Kao sto je neko vec reko, zalsono reci, al nekome ce dojaditi, past ce mrtva glava sa pistaljkom i onda ce sve biti iznenadzeni.

Miki
Reply to  Asko
21.09.2021. 22:43

Da Bog da pala!Dodik je postavio sestrino kopile da razzzje.b.be i ligu.Treba UEFI pisati.I ono kopile iz SIPAe Kaljanac .Dohakace neko i njemu okot mu jebbeem

Bujrum bosnjaci pa opetpljujte po SDA uovo predrat
21.09.2021. 22:36

EVO DOKAZA CIJI JE OVAJ POSTANI PORTAL,!!HRVATINA IZ TUZLE S.E.L.E.SKOVIC,GAZDA OVOG SMEC@ OD PORTALA , NIJE. IGDJE ÅPMENUO GOMI,U ZUTIH KARTONA IGRACIMA VELEZA, NEDOSUDJEN PENAL ZA VELEZ, NEPOSTOJECI PREKRSAJI ZA BORAC,KARTONIRANJE IGRACA VELWZA ZA STVARI KOJIMA NISU BILI SANKCIONISANI GENOCISASI.NISU ONI NIKAKVI FUDBALERI, ONO SU RAGBISTI!BACAJU IGRACE VELEZA, UDARAJU ALI NEMA ZUTOG..NAPADIveleza se cijelo brijeme zaustavljaju, neprVedno prekinut napad Veleza nakon sramotnog søobodnog udarca za Borac.Cim je on DODIKOV SESTRI ! sprcio mu on goricu kuravwku izloktos! pdmah znas zasto je tu postavljen- da unisti i fudbal u Bih i prikaze kako n

Mujcin
21.09.2021. 22:52

Imate na source.ba snimak cak bi sviro prekrsaj u napadu a ne za viciiiiin boraccc kuljaccc faul

Anonymous
22.09.2021. 07:30

Nije velez patio loptu kolko Sabrija nije dao igrat zasto Zakaric nije dobio karton i jos poneki.U odbrani dva puta laktom udaran velezov igrac nista nesvira.Penal cist bio od zakarica nesvira.Kartone velezu djeli bez razloga.Ako ste gledali komentarisite a ne uhljupi pojedini pisete a niste ni vidjeli.Ono sto drugi nisu smjeli velezovi navij.su uradili potpuno ispravno.Pa vidno se vidi da je sudija pogubljen i da ne smije Borcu svirat.Prekide kontru za go a ispravno sve sa centra kad su krenuli sta rec….

Ivo
Reply to  Anonymous
22.09.2021. 09:39

Nisi realan. Faul za Borac, ruke na leđima Moraitisa, Zakarićeva noga ljevča gradi loptu bez kontakta a ovaj pada kraj lopte, Borac slavi go van terena a Velez bez zvižduka kreće ka praznom golo. Veležu se maše opsajd uz aut liniju koji nije bio a pre toga zicer 1/1 za Velež čist opsajd se nemaše. Povlačenja sa leđa je bilo u 5-6 situacija obostrano al nije nikome djelio zato kartone. I da je sve tako, jel treba nekog ubiti.

Anonymous
22.09.2021. 17:30

Trebali su oni sudiju razbiti onako govno treba zabraniti da sudi on je sve kriv nije Velež treba njega kaznit đubre jedno

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM