Zrinjski golom u 86. minuti pobijedio Velež

Zrinjski savaldao Velež u zaostalom meču drugog kola Premijer lige BiH

Povratak na članak
6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Samir
15.09.2021. 19:09

Kod nas ukinuti fudbal da se igra.Dok ne budemo imali sudjenje kako treba.Ovaj sudija svaki faul Veleza dao je zuti.Tako da je utakmica otisla u drugom pravcu.5 zuti za Velez to nije normalno.Velez nije ni mogao igrati dalje kada prijeti petorici crveni.A ono bacanje kamenja nije kamencici nego kamencure velike to treba kaznit zrinjski oduzimanjem 3 boda ,novcana kazna i 3 utakmice bez publike.Savez kakav i jeste normalno nece preduzet nista.

Kaljanac gori od Gigovica
15.09.2021. 19:13

Najbolji igrac Zrinjskog iu ovaj Kaljanac…. Zrinjski igra na nož, a Kaljanac dijeli kartone Velezovim igracima. Inace jako”fina”prava ratna atmosfera, igraci Zrinjskog koriste svog najboljeg igraca Kaljanca pa padaju ko pokoseni po terenu cim se igrac Veleza primakne.

Opet Kaljanac ukopa Velež
15.09.2021. 19:15

Sramota kakvo kriminalno sudjenje

Samir
15.09.2021. 19:17

Sramotno sudjenje.Drzava kakva nam je takav je i Sport.Oduzet Stadion Velezu dat Svinjskom.Nema napretka dok se fasizam ne ugusi.

Samir
15.09.2021. 19:32

Samo mi nije jasno gdje nesta ona igra Veleza iz Evropske lige.Odbrana ne postoji uopste.Naprijed igramo bez pravog napadaca.Radovac poslije ispadanja iz evrope ne prepoznatljiv.Sa ovakom igrom mozda 6,7 mjesto realno.Inace navijam za Velez kako znam za sebe.

Evo ko vam je to prodato KOPILE HARIS KALJANAC!
15.09.2021. 20:29

Kaljanac i Kahrić su u klasičnom sukobu interesa, upravo radeći kao inspektori u Agenciji koja se „odsudno“ bori protiv ovakvih, blago rečeno, nepravilnosti. Njima je iz vrha agencije dopušteno da i dalje rade „honorarno“ kao fudbalske sudije, no ta pravila ne važe za sve.

Sudije Fudbalskog/Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Haris Kaljanac, inače sudija sa „A“ liste u Savezu, te Sead Kahrić, sudija koji „dijeli sportsku pravdu“ na terenima Federalne lige, već duže rade kao inspektori u državnoj Agenciji za istrage i zaštitu BiH (SIPA)!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM