Pjanić preplavio naslovnice turskih medija: Tu je Pjanić, nema panike

Velika su očekivanja od Pjanića pred duel Lige Šampiona


Pjanić preplavio naslovnice turskih medija: Tu je Pjanić, nema panike

Bh. veznjak i fudbaler Bešiktaša, Miralem Pjanić, već od dolaska u Tursku, a potom i nakon debija, jedna je od glavnih zvijezda turskog fudbala. To potvrđuju naslovnice današnjih novina u Turskoj.

Euforija među navijačima Bešiktaša je na vrhuncu jer sutra igraju meč Lige Šampiona protiv Bor. Dortmund, a velika očekivanja imaju od Miralema Pjanića koji je u debiju protiv Malatye pokazao da će biti prva violina turskog šampiona.

Brojni mediji već najavljuju utakmicu, a fokus stavljaju Pjanića kao glavnu uzdanicu Orlova.

Turski Akšamspor je na naslovnicu stavio bh. Princa uz poruku: “Navijači Barcelone čupaju kosu.”, aludirajući na to da je Barca mnogo izgubila puštanjem Pjanića.

Pomenuti medij još prenosi da su navijači Barcelone podijeljeni kada je u pitanju odlazak Pjanića, jedan dio još uvijek žali za Miralemom jer smatraju da ima kvalitet za Katalonce.

Poznati turski medij Fanatik je također Pjanića stavio na naslovnicu uz kratak i jasan opis: “Tu je Pjanić, nema panike.”.

Susret Bešiktaša i Bor. Dortmund igra se u srijedu u 18:45 sati.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Gluho bilo
14.09.2021. 15:29

Ne znam bas jel tako, pogledajte malo bolje pa ce te vidjeti da na dnu slike clanka koji je na desnoj strani pise pored Pjaniceve slike DUDUK.

Zazdrnjak
Reply to  Gluho bilo
14.09.2021. 18:07

Pogledaj bolje! Stoji Taraba!