Ivajlo Petev: Pokušat ćemo osvojiti bod ili tri

Petev najavio duel sa Francuzima

Ivajlo Petev: Pokušat ćemo osvojiti bod ili tri
Foto: FS BiH

BiH sutra u Strasbourgu igra utakmicu kvalif. za SP protiv Francuske, a selektor Ivajlo Petev govorio je na press konferenciji uoči utakmice.

“Očekivanja su da odigramo bolje nego što je to bilo u Sarajevu. Naravno da ćemo pokušati da osvojimo bod ili tri. Bitno je da pokažemo samopouzdanje, zajedništvo i da svaki igrač pokaže kvalitet. Znamo šta sve Francuzi imaju na raspolaganju. Prošla utakmica je ostala u statistici i želimo izvući poruke. Sigurno da ćemo dati svoj maksimum”, rekao je Petev i dodao:

“Neće nam biti lako. Znamo koga imamo protiv sebe. Poštujemo Francuze, a što se mene tiče, svaki fudbaler mora odigrati najbolji susret u karijeri i onda se možemo nadati pozitivnom rezultatu. Sve je moguće u fudbalu. Nedostajat će nam samo jedan igrač (Hajradinović), dok su svi ostali tu. Zdravi su i možemo računati na sve njih.”

Kladionica Meridian dan pred utakmicu nudi kvotu 1.20 na pobjedu Francuske, dok je koeficijent za trijumf Bosne i Hercegovine 12. Kvote sa ovog duela pogledajte ovdje.

Utakmica Francuska – BiH igra se u srijedu od 20,45 sati na stadionu La Meinau koji ima kapacitet od 26.000 gledalaca.

Duel će suditi Sandro Scharer iz Švicarske, a asistirat će mu Stephane De Almeida i Bekim Zogaj.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

26 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Marshal
31.08.2021. 23:49

Ko nas vodi sve ti ybm.
Koliki glupson moras biti pa se ovako provaljivati. Bolje bi nam bilo da je Braco Vrbanjusa trener. Barem bi se smijali rahat zajebancijama sitnog jalijasa visoko metar i “šeset”.

Anonymous
01.09.2021. 00:31

Ne seri

Marshal
Reply to  Anonymous
01.09.2021. 09:04

Ne jedi !