Savez objavio cijene: Za 10 KM gledajte Zmajeve u Zenici

BiH će u Zenici u septembru igrati sa Kuvajtom i Kazahstanom


Savez objavio cijene: Za 10 KM gledajte Zmajeve u Zenici
Foto: Damir Hajdarbašić, Reprezentacija.ba

Fudbalska reprezentacija BiH će naredne dvije utakmice u Bosni i Hercegovini odigrati na stadionu „Bilino Polje“ u Zenici, i to prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Kuvajta dana 04.09.2021. godine sa početkom 20:45 sati i kvalifikacionu protiv reprezentacije Kazahstana dana 07.09.2021. godine u 20:45 sati, saopšteno je na zvaničnoj stranici Fudbalskog saveza BiH.

Za obje utakmice su definisane posebne procedure i bezbjedonosne mjere, sa propisanim zahtjevima prilikom ulaska gledalaca na stadion, kao i poseban rasporeda distribucije i prodaje ulaznica.

Zbog trenutnih epidemioloških mjera propisanih od strane Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona i Kriznog štaba, kao i obaveznih sigurnosnih procedura koje nam nalaže UEFA, u prodaju će biti pušteno 5.400 ulaznica.

Pojedinačne cijene za naredne utakmice su: 20 KM (tribina ZAPAD), 15 KM (tribina ISTOK), 10 KM (tribine SJEVER i JUG).

Prodaja ulaznica za utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine je propisana posebnom Odlukom Izvršnog odbora NS/FS BiH o cijenama i načinu prodaje ulaznica, i to kako slijedi:

  1. Određeni broj ulaznica će biti distribuiran putem mreže poslovnica agencije „Centrotours“.

Kupovina ulaznica u poslovnicama agencije „Centrotours“ je definisana na sljedeći način, i to da:

– Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta ili pasoš) uz evidentiranje serijskih brojeva ulaznica,
– Neće biti dozvoljena kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta,
– Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice, neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica na istom ili drugom prodajnom mjestu,
Ulaznice će biti dostupne za kupovinu na prodajnim mjestima „Centrotoursa“ u Bosni i Hercegovini prema spisku koji će biti blagovremeno objavljen putem oficijelne web stranice NS/FS BiH, kao i sredstava javnog informisanja.

  1. Prodaja ulaznica za kategorije koje su određene posebnom Odlukom Izvršnog odbora NS/FS BiH, će biti vršena u zgradi admnistrativnog sjedišta NS/FS BiH u Sarajevu, i to za:

Igrače A reprezentacije, stručni štab A reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacija BiH, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalne/županijske i područne saveze putem entitetskih saveza, klubove Premijer lige BiH, članove organa i tijela NS/FS BiH, zaslužne fudbalske radnike i bivše reprezentativce, sponzore i partnere NS/FS BiH, organe i institucije sa državnog i entitetskog nivoa i administraciju NS/FS BiH.

Na ovaj način NS/FS BiH nastoji omogućiti ravnopravan tretman svim zainteresovanim prilikom kupovine ulaznica, naravno sve u skladu sa ograničenjima koje nam diktira trenutna epidemiološka situacija sa korona virusom u našoj zemlji i propisanim brojem gledalaca na stadionu „Bilino Polje“.

Prodaja ulaznica počinje u srijedu, 01. septembra 2021. godine u 12:00 sati.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
28.08.2021. 23:53

<svi na sjever gdje su bh fanaticosi 10km

Sergej,Sergej,Sergej Barbarez
29.08.2021. 00:12

Dok je izdajnik misimovic u strucnom stabu,navijaci trebaju sve utakmice nase reprezentacije bojkotovati.

Super ba
29.08.2021. 09:27

Reku netreba gledati koliko puta sam iso sirom svjeta nisu mogli doći da se zahvale “zvjede balarine” i ići gledati fuj cirkus
Klovan Robi zamjeni za Peteva Reditel i gazda isti maaars

Marshal
29.08.2021. 10:08

Četvrti po redu specijalizirani trening kamp za golmane koji je organizovala Akademija Asmir Begović uspješno je okončan.
Kenan Kodro u debiju zabio 2 gola !
ZA TAKVE NEMA MJESTA U REPREZENTACIJI ! PETEV MRŠ IZ REPREZENTACIJE ! MISIMOVICU STIDI SE KAKAV SI RASKOL NAPRAVIO.

H.D.
Reply to  Marshal
29.08.2021. 15:31

Svaka cast za Asmira i za trening kamp i sve sto je ucinio ali i ne treba ga zvati, kad covjek vjerovatno nece da bude broj dva, a za podmladjivanje reprezentacije i nije bas prvi izbor sa 34 godine. Treba Kovacevica posmatrati i na tome raditi.
Za Kenana se nije znalo nekoliko mjeseci, samo mjenja klubove (osmi po redu) a nigdje napredka nekog, a sad kad je zabio dva gola jednom madjarskom prosjecnom timu treba ga odma zvati jel? Neka se pokaze na malo duzi period i bice pozvan siguran sam.