Hrvatska je prije dva dana u ludoj utakmici 1/8 finala Europskog prvenstva eliminisana od Španije nakon produžetaka sa 3:5, a Ante Rebić je u posljednje vrijeme dobio mnogo kritika u hrvatskoj javnosti zbog ne baš najboljih nastupa.

Rebić se danas oglasio na svom Instagram profilu i govorio otvoreno o selektoru Daliću, ali i kritičarima ispred TV-a, odnosno na bivšeg selektor Zmajeva Roberta Prosinečkog te nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske Gorana Vlaovića koji su analizirali utakmice Hrvata na državnoj televiziji.

“Nakon svega nije ni bitno tko je ‘krivac’, činjenica je da smo zadnje 2-3 godine g***o. Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV-a, ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku! ‘Zajedno smo jači. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska”, napisao je Rebić, koji je ubrzo i obrisao svoj Instagram nalog.

Hrvatski ofanzivac je posebno bio na meti kritika jer je u duelu sa Španijom osam minuta prije kraja prvog poluvremena izašao van terena kako bi promijeio kopačke, a upravo u tim trenucima Španci su zabili gol i poravnali na 1:1.

Tabele, raspored i statistiku EURO 2020 pogledajte u EURO match centru Reprezentacija.ba portala.

(Reprezentacija.ba)