VIDEO/ N1 je napravio sjajan posao, svi dijele snimke iz autobusa naših košarkašica

N1 televizija danas je napravila sjajan posao sa prenosom svečanog dolaska ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine u Sarajevo. Kao dio grupacije koja je podržavala žensku reprezentaciju BiH, N1 je svoje mjesto našao i u autobusu reprezentacije na putu od sarajevskog aerodroma do Vijećnice. Uz puno dobrih emocija i vedrine, novinar Haris Mrkonja intervjuisao je […]


N1 je napravio sjajan posao, svi dijele snimke iz autobusa naših košarkašica

N1 televizija danas je napravila sjajan posao sa prenosom svečanog dolaska ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine u Sarajevo.

Kao dio grupacije koja je podržavala žensku reprezentaciju BiH, N1 je svoje mjesto našao i u autobusu reprezentacije na putu od sarajevskog aerodroma do Vijećnice.

Uz puno dobrih emocija i vedrine, novinar Haris Mrkonja intervjuisao je Raziju Mujanović i naše košarkašice, a na kraju i ostao bez mikrofona, jer su mu naše herioine preuzele ulogu novinara. I snašle se više nego dobro.

N1 je po dolasku u Vijećnicu nastavio paralelni prijenos dešavanja sa svečane press konferencije, ali i dešavanja ispred gdje su razgovarali sa navijačima.

Pogledajte.

Bravo N1!

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
bosanac
27.06.2021. 23:53

Vi ste nas bosanski ponos ljubim vas samo tako tempo najbolji ste