Danas će se od 18,55 i 21,00 sati diljem Europe odigrati utakmice trećeg kola Europa Lige.

Group A: Edin Džeko, Roma – CFR Cluj (18,55 sati)

Edina Džeku trener Fonseca odmara u Europa Ligi, dok će za Rumune od prve minute igrati Mateo Sušić. Sušić se prošlo kolo našao u timu kola Europa Lige, a njegov Cluj je prvi na tabeli, pa u Rimu sigurno žele ostati neporaženi.

Roma je favorit. Kladionica Mozzart daje kvotu od 1.40 za pobjedu Rimljana, a kvotu od 8.50 za pobjedu Cluja.

Group B: Srđan Grahovac, Rapid Wien vs Dundalk (18,55 sati), Sead Kolašinac, Arsenal vs Molde (21,00 sati)

U grupi B Srđan Grahovac i Rapid beč dočekuju Dundalk, a Sead Kolašinac i Arsenal norveški Molde. Dueli ekipa bez pobjeda i ekipa sa dvije pobjede, garantuju da ćemo gledati pravu borbu. Grahovac i Kolašinac su u prva dva kola igrali po 90 minuta, pa se isto očekuje i večeras.

Group D: Gojko Cimirot, Lech Poznań vs Standard Liège (18,55 sati)

Group F: Stjepan Lončar i Luka Menalo, Rijeka vs Napoli (18,55 sati)

Rijeka nakon dva poraza dočekuje Napoli. Od prve minute za Riječane očekujemo nastupe naših Luka Menale i Stjepana Lončara.

Rijeka je do sada u superteškoj grupi dva puta poražena. U prvom kolu u posljednjim trenucima meča savladao ih je Real Sociedad sa 0:1, a u drugom kolu u Nizozemskoj su izgubili sa 4:1 protiv AZ Alkmaara. Lončar je odigrao oba susreta i sjajno asistirao protiv AZ-a, a u tom meču je i Menalo igrao od prve minute.

Napoli je večeras favorit. Kladionica Mozzart za njihovu pobjedu nudi kvotu od 1.25, a za pobjedu Rijeke kvotu od čak 10.00.

Group G: Anel Šabanadžović, Zorya Luhansk vs AEK Athens (21,00 sati)

Anel Šabanadžović prošlo je kolo zaigrao za AEK. Dobio je priliku u posljednjim minutama meča protiv Leicestera (1:2), pa se nadamo kako će zaigrati i večeras. Za Zoryu će braniti bh. golman Nikola Vasilj.

Group H: Rade Krunić, AC Milan vs LOSC Lille (21,00 sati)

Rade Krunić igrao je za Milan u svim mečevima ove sezone, a u Europa Ligi dobija priliku od prve minute. Talijani ga i večeras najavljuju u sastavu, a u Milanu se nadaju nastavku dobre forme.

Nakon dva kola su prvi i imaju gol razliku od 6:1. Jedan od golova zabio je i naš Rade Krunić – u prvom kolu protiv Celtica.

Milan je i večeras favorit. Kladionica Mozzart u svojoj ponudi za pobjedu Milana nudi kvotu od 1.72, a za pobjedu Lillea kvotu od 5.10.

Group K: Izet Hajrović (nije prijavljen za utakmicu), Dinamo Zagreb vs Wolfsberg (21,00 sati)

Group L: Ermin Bičakčić (povrijeđen) Hoffenheim vs Slovan Liberec (21,00 sati)

(Reprezentacija.ba)