Finalni turnir Lige Europe je došao do posljednjeg čina. Sevilja i Inter će u petak 21. avgusta sa početkom u 21h igrati meč za trofej u Kelnu.

Sevilja je najuspješnija ekipa u istoriji Lige Europe i žele da u svoju bogatu riznicu dodaju još jedan trofej, dok bi Interu i njihovom treneru Antoniju Konteu osvajanje ovog takmičenja bio sjajan uvod za narednu sezonu kada je plan neroazura da se bore za šampionski naslov u Italiji.

Povodom finala Lige Evrope, Meridianbet organizuje giveaway u kojem časti sa 100 KM bonusa.

Pet osoba koje zaprate Facebook stranicu MeridianSportBH portala, pogode tačan rezultat utakmice Sevilja-Inter i taguju dva prijatelja, ući će u konkurenciju za osvajanje bonusa.

One osobe koje ne ispune sva tri uslova (prognoza rezultata, praćenje FB stranice @meridiansportbh i tagovanje dva prijatelja) neće ući u konkurenciju za bonus.

Ukoliko više od pet osoba pogodi tačan rezultat, taguje dva prijatelja i zaprati stranicu @meridiansportbh, putem aplikacije namepicker.net, izvućićemo pet srećnih dobitnika, a imena će biti objavljena na našoj FB stranici odmah po završetku finalne utakmice. Bonusi će srećnim dobitnicima biti uplaćeni dan kasnije.

Svakako, nemojte propustiti odličnu ponudu u MeridianBetu za finale Lige Evrope između Sevilje i Intera.

LINK 1 https://meridianbet.ba/sr/kladjenje

LINK 2 https://www.facebook.com/meridiansportbh/

LINK 3 https://meridianbet.ba/sr/kladjenje/fudbal/evropa/uefa-europa-league/sevilla-fc-fc-inter-milano/8274770

(Sponzorisani tekst, 18+)