Već dugo razmišljate o kupovini apartmana na urbanoj Olimpijskoj planini Bjelašnici, gdje skijanje nije jedina stvar koja mami turiste, ali ponuda i cijene nisu Vas oduševili? Ne brinite, Vučica je osluškivala želje i potrebe kupaca te odlučila ponuditi NEPONOVLJIVE pogodnosti za pet odabranih apartmana iz svog objekta.

VUČICA je drugi objekat u sklopu projekta “Vukov vis i Vučica”, a sama lokacija predstavlja zonu visokog turističkog kapaciteta. Svojom neposrednom blizinom najpopularnijoj skijaškoj stazi u Bosni Hercegovini, Babin Do, i dominantom pozicijom, svrstavamo je u najpoželjnije mjesto za odmor.

Vučica će raspolagati sa 24 apartmana, ukupne površine od 27 do 90 metara kvadratnih. Izuzetno atraktivna kvadratura apartmana garantuje niske režijske troškove. Najidealnije vrijeme za ulaganje je upravo sada, zato zgrabi priliku i odaberi jedan od pet odabranih apartmana već od 2.450KM po kvadratu sa uključenim PDV-om.

Bjelašnica je odličan izbor i za porodice sa djecom, koja mogu provoditi svoje vrijeme uz raznovrstan sadržaj raznih zimskih aktivnosti. Roditelji mogu opušteno uživati u skijanju, jer svoje mališane mogu ostaviti u Baby Ski Parku, gdje najmlađi svoje prve skijaške lekcije mogu naučiti od profesionalnih trenera. Posjetioci svih uzrasta svoje slobodno vrijeme mogu provesti i u kafićima na Bjelašnici, ali i restoranima koji su kao stvoreni za gurmane.

Ljeto na Bjelašnici ima posebnu čar. Paraglajding, vožnja biciklom, kvadovima, alpinizam, samo su neke od aktivnosti koje su stavljene na raspolaganje svima koji traže odmor i bijeg od gradske gužve na ovoj olimpijskoj ljepotici.

Otkrijte pogled sa vrha tamo gdje se zapanjujući pogled na Olimpijsku ljepoticu izjednačava sa zvjezdanim nebom, otkrijte pravi osjećaj sigurnosti kakav imaju apartmani Vučice. Zato ne oklijevajte i iskoristite nevjerovatne pogodnosti do 10.04.2021.godine, te po nikada pristupačnijoj cijeni uzmite i Vi ključeve svog novog modernog apartmana.

Više informacija o prodaji možete dobiti putem sljedećih brojeva telefona +387 33 223 252, +387 33 877 909 ili na mail prodaja@vukovvis.ba.

www.vukovvis.ba

(Sponzorisani tekst)