FOTO \\ Upoznajte stadion na kojem će Zmajevi sutra igrati

Naša fudbalska reprezentacija sutra će sa početkom u 20,45 sati igrati meč sedmog kola kvalifikacija za odlazak na Euro protiv Belgije u Briselu. Utakmica između Belgije i Bosne i Hercegovine igrat će se na stadionu “King Baudouin” kapaciteta 50.093 mjesta. Ovaj stadion otvoren je u augustu 1930. godine, a renoviran je prije 20 godina. U […]

Povratak na članak
2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
zani
02.09.2015. 15:59

Od citave Europe samo mi imamo rusevine od stadiona .Pa gospodo iz saveza gdje zavrsise onolike pare od svijetskog prvenstva!? Vi niste sposobni napraviti ugovor da imamo normalnog snabdjevaca[sponzora] dresova.Na adidasovoj stranici imaju svi klubovi-reprezentacije koji nose njihove dresove ,naravno svi osim Bosne.Cak i na stranici od saveza nema opcije-linka da se mogu kupiti dresovi ,samo stoje slike starih dresova od prosle sezone.SRAMOTA!

10%RUS100%BOSANAC
Reply to  zani
02.09.2015. 20:43

Ovaj savez je izgleda krenuo putem onog proslog… Svjedoci smo da je Željeznicar javno iznio svoje nezadovoljstvo. Evo i neki dan BHFanaticosi izgleda da su samo oni spremni suprostaviti se ovakvom radu Saveza… Konstantno se hvale kako su pomogli klubovima, a u stvari su to bile samo donacije Uefe.. Od onih 20 mil. koje su dobili za sp. ni glasa ni traga… Sudjenje je relativno dosta bolje, ali me interesuje kako mogu lagati javnost, a svi vide istinu. Greske se dogadjaju i to je sasvim normalno, medjutim, ono sto su oni uradili je sramotno za jednu “profesionalnu sportsku organizaciju”.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM