Split je poludio za Mujakićem, pišu desetine komentara gdje ga zovu herojem i igračinom

Mladi bh. reprezentativac debitovao za Hajduk

Povratak na članak
7 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Fatih santasa Derim
09.02.2020. 12:24

nije bio crveni, ali je VAR sad glavna stvar u HNL pa se igraju “oka sokolovog”, qurca-graha… druga stvar mi je interesantna: kako se naši lokalci-“novinari” lože na HNL – hajde donekle razumijem loženje na Dinamo, iako je i to dno dna evropskog fudbala, samo malo (malo-više) iznad našeg, ali je i dalje dno-dna – Švica je fudbalski Brazil za HNL! pogotovo mi nikad nije bilo jasno loženje na propali Hajduk, još od vremena Turkovića, Ibričića, itd, kao da je u najmanju ruku Napoli ili Olimpik Marsej (primjeti morsku referencu 😉 ) … eto Mujakić igra u Hajduku pa je… Read more »

Fatih santasa Derim
Reply to  Fatih santasa Derim
09.02.2020. 13:46

ovo može samo na našim seoskim sportskim portalima, gdje nas prave budalama lokalni dripci koji umišljaju da mogu i pisati – Split jeste “poludio” ali iz potpuno kontra razloga !!! čovjek valjda mora sam provjeriti ove laži i petljavine, inače će ti rogovi narasti ! imaju jedno četiri pozitivna komentara, od toga dva od nekih bošnjaka, i jedno dva onako generički komentari sa po nekoliko e-moji slikica i ostalo je odhebavanje u stilu: “za crveni je sam kriv jer je poslao pogrešan pas”, “Simic je čitavu klasu iznad”, nekakav drugi “izmislio fudbal za njega”, itd, itd – reprezentacija.ba ga je… Read more »

BHF_Croatia
Reply to  Fatih santasa Derim
09.02.2020. 16:03

@Fatih – Pa i nije bas tako, pogledaj na facebooku na hajduk stranici ima ipak preko 90 komentara a ne 10 ak kao na instagramu i tamo ga hvale poprilicno tj uglavnom su vrlo pozitivni i neutralni komentari u vecini. Osim toga ne mora znaciti ako u Belgiji nije bio na nivou da se nece “probuditi” u hajduku jer ovdje ce ipak imati puno vecu minutazu te ce se moci vise individualno s njim raditi. U hr ligi kao i BiH i sl se odmah vidi tko odskace od ostatka tima tako da ce se to sve jos vidjeti hoce… Read more »

Fatih santasa Derim
Reply to  BHF_Croatia
10.02.2020. 02:14

ne znam za Fb, na Instagramu su ga odhebali – trik je u tome da sa ovog portala tumače komentare na Instagramu, pa tvrde da je Split “poludio” u pozitivnom smislu a nije(!), ne spominju Fb. U krajnjoj liniji gledao sam tekmu na “kablu” i ako ćemo iskreno, on je tarabić ali bi bio sasvim dobar da se vratio u Sarajevo i pokušao ispočetka – bilo bi dobro i za klub i za njega.

KENAN
Reply to  Fatih santasa Derim
09.02.2020. 20:19

HNL je daleko kvalitetnija od BH lige koja nikad nije imala kluba u grupnoj fazi Lige prvaka ili Europa ligi a nema ni jednog reprenzetativca bilo koje reprenzetacije .

Fatih santasa Derim
Reply to  KENAN
10.02.2020. 02:19

jednom u deceniji – i Vardar je dobacio do grupne faze, da o slovencima i srbima ne govorimo, pa ipak je to sve dno-dna

AmarHZ
09.02.2020. 17:30

bolje da si ostao u sarajevu

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM