Felix Sturm od aprila u njemačkom zatvoru, iz Ambasade BiH u Njemačkoj i Ministarstva vanjskih poslova BiH bez konkretne reakcije

Felix Sturm više od pet mjeseci u pritvoru

Povratak na članak
7 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
ZMAJ
27.09.2019. 09:36

bravo za reprezentante u EU. Nema sta reci nego, zalosno! Ako zivis u inustranstvu i trebas pravit novi pasos to je uzas, bez termina nemozes napravit pasas a termin moras telefonski napravit, a na telefon se niko nejavlja, dvije sedmice sam pokusavo! Neznam kako ih nije sramota svi njih treba poslat u pm ljepu! I jos lovu dobijaji da boli glava za nista!

Bez veze spika, on je i NJEMAC!
Reply to  ZMAJ
27.09.2019. 10:25

O CEMU TI BA?!
On je i drzavljanin Njemacke!
Ja sam SAMO drzavljanin BiH (ne pada mi na pamet traziti neciji TUDJI pasos, pasos TUDJINA I TUDJE ZEMLJE PORED SVOJE DOMOVINE!)-i kad god sam trazio pomoc u Ambasadi, dobio sam je.NORMALNO je da moras NAZVATI AMbasadu jer ne mozes se tek tako samo usetati!I to vrijedi za sve ambasade na svijetu!Bez veze ti ta SDP i KLIX prica.Samo negativno…Samo protiv Bosnjaka!Poceli su s apricama protiv SDA, protiv IVZ,protiv svake USPJESNE firem u vlasnistvu Bosnjaka a mi ko ovce-povjerujemo.Uzasno je lahko izmanipulisati Bosnjaka.Nevjerovatno!

ALIJHA
Reply to  Bez veze spika, on je i NJEMAC!
27.09.2019. 11:30

felix sturm je zasluzio bar na mail da odgovore koliko je slave donio

Admir
Reply to  ALIJHA
27.09.2019. 13:47

Dobro je JovanHe…donio ga pod NJEMACKOM ZASTAVOM i Njemackoj drzavi ..a ja znam da je tebi draze de se Bosnjaci zovu Felixima ili nekim nadimcima vec lijepim Bosnjackim imenima…proozirno..

ZMAJ
Reply to  Bez veze spika, on je i NJEMAC!
27.09.2019. 17:17

O cemu ti? De jos jednom procitaj pa ces skontat! Normalno da se mora nazvati i zakazati termin, ali haj ga ti zakazi kad se niko nejavlja i stvarno sam dvije sedmice probavao svaki dan, po 20 min zvoni ali dzaba. A kad dodjes tamo, sjede dosadjivaju se sve prdonja do prodnje neznas kome bi prvo puko samar za taj bezobrazluk! I meni nije niko nista prico ili sam nesto citao nego je se to meni desilo. A i ja sam samo drzavljanin BiH, da sam neciji drugi nebi morao ici bosansku ambasadu prijatelju!

Marshall
Reply to  ZMAJ
28.09.2019. 00:58

Bezbolnije ti je i jeftinije otici u BiH i izvaditi pasos ubrzanim procesom za 300 km

Samir
28.09.2019. 09:30

Po naseg Adnana je krenulo lose od onog dana kada je poceo isticati nasu zastavu i kada je pisalo za Srebrenicu na majcama da se nezaboravi Srebrenica i slicno.Svabe su to.Dobar si dok si samo za njih i nosis njihovu zastavu.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM