BIHAMK, najveća i najmasovnija asocijacija motorizovanih građana u BiH više od 70 godina štiti interese svojih članova, garantuje njihovu mobilnost 365 dana u godini, te doprinosi povećanju sigurnosti svih učesnika u saobraćaju.

Nakon poziva na jedinstveni broj 1282, BIHAMK obezbjeđuje pomoć sa mehaničarima i posebnim vozilima opremljenim po važećim evropskim standardima osposobljenim za popravak kvara na licu mjesta. Sa kvalitetnom mrežom saradnika BIHAMK pokriva teritoriju cijele Bosne i Hercegovine, a preko partnerstva sa srodnim organizacijama u inostranstvu i čitavu kontinentalnu Evropu.

Članski paketi CLASSIC i PLUS, pored pomoći na cesti, osiguravaju i pomoćne usluge pokrivanja troškova poput rent-a-cara, smještaja ili povratka kući, te pokrivanje medicinskih troškova do 1.000,00 KM.

Treba svakako napomenuti da se početne cijene bilo koje vrste pomoći u pomenutim zemljama kreću od 120 eura pa na više, dok BIHAMK članovi navedene usluge imaju besplatno u okviru paketa. BIHAMK je omogućio učlanjenje, kao i produženje članstva putem interneta po akcijskim cijenama OVDJE 

Uz sve pakete ostvarujete i mnoge uštede u sklopu programa BONUS i Show Your Card, a posebno izdvajamo HIFA pumpe, na kojima imate popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste, za sve vrste plaćanja.

Brinući o najranjivijim kategorijama učesnika u saobraćaju, BIHAMK je obezbijedio besplatne autosjedalice za djecu svojih članova.

Da bi svi naši sugrađani učinili svoje putovanje ugodnim, na web stranici ali i mobilnoj aplikaciji BIHAMK-a dostupne su video informacije sa najfrekventnijih saobraćajnica, graničnih prijelaza i planiskih prevoja, tako da u svakom trenutku mogu imati najaktuelnije informacije o dešavanjima u saobraćaju u našoj zemlji.

BIHAMK za sigurnu i bezbrižnu vožnju, jer ŽIVOT JE PUTOVANJE!

(Sponzorisani tekst)